TV: Dingler fra verdens højeste bygning

Modig håndværker reparerer skyskraberen Burj Khalifa i DubaiAt turde kravle ud på siden af verdens højeste bygning, den 828 meter høje skyskraber Burj Khalifa, kræver en anseelig portion mod og absolut ingen højdeskræk.

FIK DU SET: Hegn gav en afslørende 'olfert'

Disse krav opfylder den dristige håndværker i videoen ovenover artiklen, som uden synlig sved på panden firer sig ned på siden af den uhyggeligt høje bygning i byen Dubai, Arabiske Emirater for at udføre lidt vedligeholdelse af gigantkonstruktionen.

SE HÅNDVÆRKEREN I AKTION I VIDEOEN OVENOVER ARTIKLEN

SKANDALE: Otteårig pige kører 100 km/t

- Det er virkelig en smuk dag, men det er det altid i Dubai, siger den britiske vovehals, før han spændt fast af sikkerhesline træder ud over kanten.

Mister rekorden
Burj Khalifa har kostet cira 7,5 milliarder kroner og stod færdig i 2009.

Oprindeligt hed skyskraberen Burj Dubai, men navnet blev allerede ved indvielsen ændret som en gestus til emiren i naboemiratet Abu Dhabi og præsident for De Forenede Emirater, Khalifa bin Zayed Al Nahyan, da han havde ydet økonomisk hjælp til Dubai under den finansielle krise, der opstod i 2009.

HAN LEVER PÅ GRÆNSEN: Vanvid! Så klatrer knægten sgu igen!

Burj Khalifa kan dog se frem til at miste titlen som verdens højeste, da den planlagte skyskraber Kingdom Tower kommer til at tårne hele 1000 meter op i luften. Læs mere om det projekt HERFlg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere