Årets varebil kåres i Herning

Det forventes, at kåringen af Årets Varebil genopstår i april i forbindelse med Transportmessen

Den nye Ford Transit Custom er ifølge byggeteknik.dk er godt bud på en af kandidaterne til Årets Varebil 2013. (Foto: Ford)
Den nye Ford Transit Custom er ifølge byggeteknik.dk er godt bud på en af kandidaterne til Årets Varebil 2013. (Foto: Ford)

Det var planen, at kåringen af Årets Varebil skulle have foregået i november 2012, men arrangementet blev aflyst på grund af manglende tilslutning blandt motorjournalisterne.

SE LIGE HER: TV: Vanvid! Kom ned fra den kran, knægt

Men nu ser det ud til, at kåringen af Årets Varebil 2013 kommer til at løbe af stablen i forbindelse med Transportmessen 2013, som foregår fra 4.-7. april i Herning, skriver byggeteknik.dk.

De endelige detaljer er dog ikke endnu ikke på plads.

FIK DU SET: Ond joke: Sprænger kollega i luften

I flere år har Motorjournalisternes Klub Danmark haft planer om at ændre kåringen af Årets Varebil, fordi begivenheden ofte kom til at stå i skyggen af kåringen af Årets Bil i Danmark, som normalt blev afholdt kort tid forinden.

Under alle omstændigheder var november måned ikke et optimalt tidpunkt at foretage kåringen.

LÆS OGSÅ: Du kan stadig nå at få håndværkerfradrag

Det forventes, at kåringsarbejdet kommer til at foregå onsdag og torsdag den 3.-4. april. Endnu er kandidatvarebilerne ikke endeligt besluttet.

Kilde: byggeteknik.dkFlg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere