Kommune underskriver rekordkontrakt

NCC Roads får 149 millioner kroner for at vedligeholde vejene i Sorø Kommune de næste 15 år

(Modelfoto: Colourbox)
(Modelfoto: Colourbox)

Der skal lappes vejhuller til den helt store guldmedalje i Sorø, hvor den største kontrakt i kommunens historie er underskrevet med NCC Roads.

LÆS OGSÅ: TV: Dinglende mand i fuld fart

For den nette sum af 149 millioner kroner skal NCC Roads passe veje, cykelstier og rabatter i hele Sorø Kommune i de næste 15 år, og firmaet overtager vedligeholdelsesopgaven med et anseeligt efterslæb, som ifølge planen skal indhentes de første tre år af kontrakperioden, skriver maskinteknik.dk.

LÆS OGSÅ: Du kan stadig nå at få håndværkerfradrag

- Vi er meget glade over nu omsider at få denne aftale på plads. Vejene har jo virkelig trængt til et løft i flere år, og nu er der lys for enden af tunnelen. Vi forventer, at alle borgere kommer til at mærke et kvalitetsløft i form af færre huller i veje, cykelstier og asfalterede parkeringspladser, siger kommunens borgmester Ivan Hansen, ifølge maskinteknik.dk.

FIK DU SET: Printer Terminator-hånd til handicappet femårig

På grund af vedligeholdsmæssige efterslæb vil kommunes borgere opleve, at der er godt gang i vejarbejdet de næste tre år, hvor der skal knaldes 80 millioner kroner af på bedre vejforhold.

- Jeg kan kun opfordre alle til at være imødekommende og hensynsfulde over for de mennesker som udfører vejarbejdet, siger kommunens borgmester Ivan Hansen ifølge maskinteknik.dk.Flg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere