TV: Vanvid! Kom ned fra den kran, knægt

Pas nu på! Se hvordan en ung mand svinger sig i en arm fra en 150 meter høj kran

Læs også:

Håndværkeren - 14. feb. 2013 - kl. 07:07 TV: Printer Terminator-hånd til handicappet femårig

Det har aldrig været en god ide at lade sin knægt rende rundt på byggepladser. Det gør som regel både forældre bekymrede og håndværkere rasende.

Men når man ser de hårrejsende billeder af denne unge mand, der lystig svinger sig i 150 meters højde, mens han holder hele sin krop oppe med spidsen af fingrene på en enkelt hånd, bliver man hurtigt overbevist om, at han både er uden for både forældre, håndværkere og pædagogers rækkevidde.

- Min hobby tiltrækker rigtig mange menneskers opmærksomhed, skriver den ukrainske knægt på sin hjemmeside, og forklarer, at han leder efter en sponsor, som kan købe ham et par høretelefoner, et par gode sko eller en ny computer, som han kan redigere sine videoer på.

Læs også:

Håndværkeren - 14. dec. 2012 - kl. 22:15 TV: Flade af grin over ustoppelig maskine

I videoen ser man, hvordan han først 'går på line' på toppen af den 150 meter høje kran, mens dagligdagens trafik kører uanende neden under ham i det urbane område.

Til sidst dukker politiet op, men ved ikke rigtig, hvad de skal stille op.

- Du skal nok holde dig fra at efterligne mine tricks. Det er ekstremt farligt. Jeg har gjort det her i mange år, og den eneste grund er, at jeg synes, det er sjovt, siger den unge mand, der holder sit navn hemmeligt. Han kalder sig i stedet for 'Mustang Wanted'.

Det er 'Mustang''s kæreste, der har filmet hans afsindige stunt på kranen, og på sin hjemmeside lover han flere halsbrækkende videoer i fremtiden.

Læs også:

Håndværkeren - 21. jan. 2013 - kl. 21:47 TV: Kast aldrig sne efter en håndværker med vandkanon