TV: Forkert fod startede voldsom brand

Det kan gå grueligt galt, når du rammer speederen i stedet for bremsen på foran en tankstander

(Foto: ekstrabladet.dk)
(Foto: ekstrabladet.dk)

Det burde generelt være lidt lettere at være amerikansk bilist frem for at være bilist i et asiatisk eller europæisk land. Langt de fleste biler er nemlig udstyret med automatgear, hvilket kun giver to pedaler at holde styr på. Men det kan også være svært nok.

Det bevidste en mand i den amerikanske by Martinez i Californien i sidste uge, da han kom til at træde på speederen i stedet for bremsen, da han i høj fart kørte over for sent gult og svingede ind på byens Flex Oil-tankstation på Alhambra Avenue.

Mandens Chevrolet Cavalier-truck fortsatte derfor ind i en tankstander, som blev antændt af uheldet. Det udløste en voldsom brand, og politi og brandvæsen blev tilkaldt kort efter ved 18:30-tiden onsdag aften. Det skriver avisen Contra Costa Times.

SE OGSÅ:

(Foto: ekstrabladet.dk) Håndværkeren - 24. sep. 2012 - kl. 17:44 TV: Vild ulykke - med hovedet i døden

SE OGSÅ:

(Foto: ekstrabladet.dk) Håndværkeren - 23. sep. 2012 - kl. 09:43 TV: Bliver kørt over af truck og overlever

SE OGSÅ:

Håndværkeren - 24. sep. 2012 - kl. 10:33 TV: Lastbilchauffør flyver ud af vinduet

Ilden fik hurtigt fat i Cavalier’en og en anden bil, men personalet på tankstationen fik hurtigt slukket for tilførslen af benzin til standeren, hvilket minimerede skaderne. Det tog derfor kun Contra Costa Fire Protection District et kvarter at slukke den vilde brand ved hjælp af skum.

Politiet kunne hurtigt fastslå, at manden ikke havde drukket. Han havde simpelthen bare ramt den forkerte pedal. To biler blev totalskadet under branden, og tankstationen fik store skader af ilden.

SE DEN VOLDSOMME BRAND I TV-KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN

Seneste Nyt
Mest læste
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen