TV: Sygeplejerske og komponist smadrer hus på 40 sek

Fem mænd, der til dagligt beskæftiger sig med alt fra webudvikling til hjemmesygepleje, smadrer på tre dage et hus under navnet Hulk Nedrivning. Se nedrivningen spolet ned til 40 sekunder i TV-klippet under

  • (Foto: ekstrabladet.dk)
(Foto: ekstrabladet.dk)
1/2
Næste »

Det var en webudvikler, en komponist, en grafisk designer, en hjemmesygeplejerske og IT-konsulent..

Det lyder som starten på en lang og dårlig joke, men det er i stedet for grundstammen i fritidsfirmaet Hulk Nedrivning. Her har en gruppe venner med dertilhørende familie besluttet sig for at bruge en del af deres fritid på at rive huse ned for at mødes om en omgang alternativ motion og en maskulin hobby.

- Det startede som en intern venne joke og kom ud fra en fascination af superhelten Hulk, der i modsætning til andre superhelte ikke redder nogen eller har en helte-dagsorden, men derimod blot bliver super-arrig og stærk og smadrer alt på sin vej, siger Mads Krog, der er en af fritidsnedrivnerne, til ekstrabladet.dk.

SE OGSÅ:

Skærmbillede 2012-08-21 kl. 14.37.27 Håndværkeren - 21. aug. 2012 TV: Sådan skal du ikke tømme din lastbil

SE OGSÅ:

Skærmbillede 2012-08-22 kl. 15.10.23 Håndværkeren - 22. aug. 2012 TV: Pas på de farlige glasdøre

SE OGSÅ:

Skærmbillede 2012-08-22 kl. 11.48.10 Håndværkeren - 24. aug. 2012 TV: Dansende skilt bragte unge i livsfare

Huset i TV-klippet i toppen af artiklen tog en weekend at rive ned, og de fem mænd har filmet lige fra den første bræt blev fjernet til det sidste støv var fejet sammen. Det er dog ikke mange huse, vennegruppen får nedlagt i løbet af et år, fortæller Mads Krog.

- Vi har gjort det i et par år, men kun en sjælden gang imellem når vi har tid til at samles og når vi lige tilfældigt falder over noget, der skal smadres. Nogle gange en skorsten eller en væg og nogle gange, som her, et lille hus, siger han til ekstrabladet.dk

SE LYNNEDRIVNINGEN I TV-KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN

Læs også

Mest læste i Håndværkeren
Hent flere