TV: Derfor skal du ringe efter autohjælp

Det kan gå helt galt, hvis du selv prøver at skubbe din døde bil afsted

Du kender måske situationen. Dit gamle rust-øg af en bil er pludselig blevet mæt af dage og ikke mindst asfalt, og selvom det firehjulede køretøj holder det mest umulige og trafikerede sted, så skærer det i hjertet og pengepungen at skulle ringe efter de dyre drenge fra et af de store autohjælpsfirmaer.

Men selvom det nogen gange kan virke som frygtelig mange penge for næsten ingenting, så kan alternativet vise sig at blive langt dyrere. Det måtte tre brasilianske mænd forleden sande, da bilen ikke ville længere midt i det bakkede sydamerikanske landskab.

SE OGSÅ:

Håndværkeren - 9. sep. 2012 - kl. 12:10 TV: Sådan skal du ikke bruge elevatoren

SE OGSÅ:

(Foto: ekstrabladet.dk) Håndværkeren - 11. sep. 2012 - kl. 08:38 TV: Verdens farligste tankstation?

SE OGSÅ:

(Foto: ekstrabladet.dk) Håndværkeren - 21. aug. 2012 - kl. 16:49 TV: Sådan skal du ikke tømme din lastbil

I stedet for at ringe til bilverdenes svar på en ambulance, prøvede de i stedet for at skubbe det gamle køretøj væk og op ad en bjergskråning, der ville have givet selv Marco Pantani i sine veldopede vinderdage godt med sved på den blege isse.

Alligevel gik de tre gør-det-selv-mænd ukueligt til opgaven, og i starten virkede det da også, som om de havde ret godt styr på bilen. Men lige pludselig måtte de slippe det tunge køretøj, hvilket selvfølgelig resulterede i, at bilen rullede med fuldt fart ned ad bakken og bankede ind i en af de parkerede biler, imens de tre mænd kunne se måbende til.

SE DET KIKSEDE GØR-DET-SELV-FORSØG I TV-KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLENFlg Ekstra Bladet Hndvrkeren p Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Seneste Nyt
Mest læste
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen