TV: Toilet-motorcykel kører på menneskelort

Et japansk toiletfirma er snart klar til at starte produktionen af en motorcykel, der kan køre på biogas fra menneskers efterladenskaber

1/2
Næste »

Se den miljørigtige motorcykel i tv-klippet i toppen af artiklen

En motorcykel der kører på menneskelort. Det lyder umiddelbart for spøjst til at være sandt. Men den skulle være god nok.

Det japanske toiletfirma Toto Ltd. er nu ved at være færdig med gennemtestningen af en motorcykel, der kan køre på vores efterladenskaber. Brændstoffet er en form for biogas, der kommer fra kloakvand og hvad der ellers bliver skyllet ud i en række japanske borgeres hjem.

SE OGSÅ:

Lastvogn Håndværkeren - 24. jul. 2012 TV: Sådan tager du røven på konen

SE OGSÅ:

Skærmbillede 2012-08-29 kl. 13.17.41 Håndværkeren - 9. sep. 2012 TV: Sådan skal du ikke bruge elevatoren

SE OGSÅ:

Screen shot 2012-08-06 at 1.02.17 PM Håndværkeren - 6. aug. 2012 TV: 6-årig dreng river højhus ned

Projektet startede i 2009 under titlen ’Toilet Bike Neo’, og det er nu mundet ud i en trehjulet motorcykel på 250 kubik, der meget passende har et af firmaets toiletter som sæde. Det er dog ikke planen, at den miljøvenlige motorcykel skal have et toilet som sæde, når den skal til at sættes i produktion.

Den kan nemlig ikke omsætte de frisklavede efterladenskaber til hestekræfter på asfalten med det samme. Toilettet er derfor bare en del af et reklame-stunt i forbindelse med lanceringen af prototypen.

Hvad synes du om motorcyklen, og ville du have noget imod at køre på dine egne eller andres efterladenskaber?Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Følg Ekstra Bladet Håndværkeren på Facebook!Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere