Annonce:
Annonce:

Barsk pickup er landet i Danmark

Nissans store pickup Navara er kommet til landet i en specialudgave, der ser ganske hårdfør ud

Nissan Navara Trek-1 ° er det fulde navn på Nissans nye specialversion af pickuppen Navara. I specialudgaven er der skruet op for udstyret og det barske look. Foto: Nissan
Nissan Navara Trek-1 ° er det fulde navn på Nissans nye specialversion af pickuppen Navara. I specialudgaven er der skruet op for udstyret og det barske look. Foto: Nissan
Annonce:

Japanske Nissan har lanceret en ny specialversion af mærkets meget populære -og meget roste -Navara pickup.

Ud over standardudstyret byder specialversionen på en masse ekstraudstyr, der alt sammen efterlader et indtryk af superbarsk pickup.

Bilen har navnet Trek-1 °, og den fik sin verdenspremiere på biludstillingen i Bruxelles.

Navnet, der skal forstås som en længdegrad, henviser til den geografiske position for Navarre-ørkenen i den nordlige del af Spanien - ved -1 ° længdegrad, som Nissan Navara er opkaldt efter.

Navara-pickuppen sidder øverst på pickuptronen som indehaver af titlen International Pick-up, hvor Navara blandt andet fremhæves for sin evne ' til at komme frem overalt' og høj komfort både ved offroadkørsel og ved kørsel på almindelig vej.

Nu kan du få ' grisen' fra Olsen-banden hjem i garagen

Annonce:

Eksklusiv sag
Hvis du kunne tænke dig at få fat i en Navara Trek-1 °, skal du nok være hurtigt ude. Det bliver en eksklusiv bil med kun 1.500 eksemplarer produceret i alt.

Alle de producerede biler bliver i Double Cab-udgave, som har fire døre, og for at fuldende det barske look vil Trek-1 ° komme med sorte stylingrør, LED-projektører, 18 tommer sorte aluminiumsfælge og ladopdeler med ladlåg som standardudstyr.

I kabinen finder du lædersæder med 8-vejs-indstilleligt førersæde og elektrisk soltag, mens bilen - selvfølgelig - har anhængertræk, differentialespærring til offroadkørsel og reservehjul i fuld størrelse.

Ladet er naturligvis en vigtig del af det at køre pickup.

I Danmark har vi ikke de store pickuptraditioner, men i eksempelvis USA og Australien elsker de den slags biler.

For at være sikker på, at tyve ikke kan stjæle de ting, man måtte have lyst til at opbevare på sit lad, kommer Trek-1 ° med et praktisk ladlåg.

Annonce:

Låget er fremstillet af kraftig plastik og er hængslet i den ende, som ligger nærmest kabinen, og det kan løftes ved hjælp af en gasfjeder i hver side af ladet.

Under låget gemmer sig en ladopdeler og en ladbeklædning, der holder lasten sikker under transport.

Farvevalget burde være nogenlunde ligetil, hvis du vil købe en Trek-1 °, for det er bogstaveligt talt sort-hvidt.

Modellen fås kun i to farver, Black Metallic som på billederne eller Pearlescent White, som er et nyt udspil fra Navara.

Sorte stylingrør, sorte fælge og sort lak er en del af pakken, hvis du vælger Trek-1 ° i den ene af de to tilgængelige farver - sort. Den anden mulighed er hvid. Foto: Nissan
Sorte stylingrør, sorte fælge og sort lak er en del af pakken, hvis du vælger Trek-1 ° i den ene af de to tilgængelige farver - sort. Den anden mulighed er hvid. Foto: Nissan
 

Velkendt motor
På motorsiden rammer den nye Navara-udgave landet med en velkendt 2.3-liters dieselmotor med dobbelt turbolader og en effekt på 190 hestekræfter.

Til at tøjle kræfterne har Nissan smidt en 7-trins automatisk gearkasse og ' on demand'-firehjulstræk i pakken.

Baghjulsophænget er multilink, hvilket man ikke altid får i denne bilklasse, og resultatet er komfortable køreegenskaber, der på udstyrsfronten suppleres med automatisk nødopbremsning, Vehicle Dynamic Control, Hill Descent Control og Hill Start Assist.

Annonce:

Da den er baseret på topversionen Tekna, har Navara Trek-1 ° desuden Nissan-Connect-infotainment med navigationssystem og digital radio (DAB), 360 ° Around View Monitor, parkeringssensorer bag og LED-forlygter.

Nissan Navara Trek-1 ° er til salg i Danmark nu. Og prisen bliver kr. 376.039 inkl. moms og metallak.

Uden moms er prisen kr. 312.399.

Det svarer til en merpris i forhold til Tekna-varianten, som den er baseret på, svarende til kr. 28.080/22.464 (med/uden moms).

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: