Annonce:
Annonce:

Danmarks dygtigste håndværkere fejret til den lyse morgen

I tirsdags blev landets dygtigste håndværkere hyldet og fejret i Cirkusbygningen i København

Det samlede vinderfelt i alle kategorier ved Årets Håndværker 2017. Foto: John Ehbrecht
Det samlede vinderfelt i alle kategorier ved Årets Håndværker 2017. Foto: John Ehbrecht
Annonce:

Selv ellers slagfærdige håndværkere kan blive stille og synligt berørt, når de overværet af flere end 1000 kollegaer og fagfæller bliver hædret for godt arbejde og god kundeservice.

Det var tydeligt, da smiley-ordningen anmeld-haandvaerker.dk tirsdag aften og nat kårede og fejrede Danmarks bedste håndværkere ved en stor event i Cirkusbygningen i København.

I alt 102 finalister fordelt på 17 kategorier var med i opløbet om at blive Danmarks bedste inden for deres felt bedømt af de vigtigste dommere, kunderne selv. Det sker via smiley-ordningen anmeld-haandvaerker.dk, hvor alle håndværkerkunder kan bedømme det arbejde, som de har fået udført.

Tre biler vandt én titel

Annonce:

Gav medarbejdere æren
For vinderen i kategorien malervirksomheder med fem eller flere ansatte, Allan Norre Møller, indehaver af Møllers Malerfirma i Pandrup i Nordjylland, var kåringen resultatet af en målrettet indsats for at gøre et godt stykke arbejde og få kunderne til at anerkende det med en anmeldelse på anmeld-haandvaerker.dk. Alligevel var det en rørt malermester, der straks gav æren videre til sine medarbejdere.

- Det er en overvældende følelse at stå med denne pris i hånden. Når Møllers Malerfirma er nået så langt, skyldes det ikke mindst vores hårdtarbejdende svende og lærlinge. Jeg er sikker på, det giver os anledning til at arbejde for at blive endnu skarpere i fremtiden, lød det fra Allan Norre Møller.

Malerfaget har en særlig rolle i forhold til håndværksfagenes særlige ry, fremhævede Kenneth Johansen, adm. direktør i Beckers Maling, der sponsorerede malerkategorierne i Årets Håndværker.

Annonce:

- Malernes faglighed og engagement i opgaven er afgørende for, at et byggeprojekt kommer til at fremstå som en flot og sammenhængende helhed. Det er malerne, der leverer den sidste finish, som er så afgørende for det det samlede indtryk. På den måde er malerne med til at løfte hele håndværkssektoren, sagde Kenneth Johansen, da han overrakte det håndgribelige bevis på hæderen, en bronzestatuette til Allan Norre Møller.

Pris til næsten nyt firma
Vinderen i kategorien murervirksomheder med op til fire ansatte blev Mester Murer ApS med murermester Lasse Petersen i front.

Det unge firma fra Gilleleje i Nordsjælland har siden opstarten sidste år specialiseret sig i badeværelser.

Det var en tydeligt bevæget Lasse Petersen, der fik overrakt prisen som Årets Murer 2017 af teknisk konsulent Mikkel Falkenstrøm fra kategorisponsoren ARDEX FlisePartneren samt direktør i brancheorganisationen Dansk Byggeri Michael H. Nielsen.

- Det er lidt surrealistisk at blive kåret som bedst i sin kategori som næsten helt nystartet virksomhed. Men det viser, at det betaler sig at satse målrettet på kvalitet, både i murerarbejdet og i den service, du leverer, lød det fra Lasse Petersen.

Annonce:

Service trods travlhed
Hos anmeld-haandvaerker.dk glæder medgrundlægger Mads Teissøe sig over, at håndværksvirksomhederne trods større travlhed end længe også sørger for at tage sig godt af deres kunder og yde en god service.

- Det er et udtryk for, at håndværkerne tænker langsigtet og prioriterer at udvikle en bæredygtig forretning fremfor blot at gå efter den hurtige indtjening her og nu, siger han.

Under prisoverrækkelsen var der traditionen tro masser af fest, og med 'Vild med Dans'-vært Claus Elming som anfører blev Årets Håndværkere fejret med masser af spektakulær akrobatik og show fra Cirkusbygningens faste underholdningsleverandør, Wallmans. Festen fortsatte for manges vedkommende til After Party ude i byen, der efter sigende varede til de tidlige morgentimer.

Vindere af Årets Håndværker 2017

ARBEJDSMILJØ
Tømrermester A/S (Mads Stadsgaard)

ÅRETS BROLÆGGER
Anlægsgartner Gottlieb A/S

ÅRETS EL-INSTALLATØR
Roskilde Fjordens El A/S

ÅRETS ENTREPRENØR
Schier Håndværker Service ApS

ÅRETS GULVMAND
Flex Gulvservice ApS

ÅRETS HUSBYGGER
Huscompagniet A/S

ÅRETS ISOLATØR
Dansk Isolering ApS

ÅRETS MALER (op til 4 ansatte)
DANMAG Malerservice

ÅRETS MALER (5 eller flere ansatte)
Møllers Malerfirma ApS

ÅRETS MURER (op til 4 ansatte)
Mester Murer ApS

ÅRETS MURER (5 eller flere ansatte)
Murermester Tim Nielsen

ÅRETS SPECIALIST
Almsten Sikring ApS

ÅRETS TAGDÆKKER
A-Z Tagteknik

ÅRETS TAGMALER
Tagmaler Kim Bollerup ApS

ÅRETS TØMRER (op til 9 ansatte)
Arensbach Tømrer,Snedker & Byggerådgivning ApS

ÅRETS TØMRER (10 eller flere ansatte)
KN Byg A/S

ÅRETS VVS’ER
Sternberg VVS & Gasteknik A/S

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: