'En dag som i dag, hvor jeg er ude på arbejde, kommer det nemt til at flyde lidt'

 

Foto: Frederik Tillitz
Foto: Frederik Tillitz

Michael Grøn startede tømrer- og snedkervirksomheden MG Tømrer og Snedker tilbage i 2017. Her købte han samtidig en Ford Transit varebil, og den har været med ham siden. Han har ikke selv indrettet varerummet, men købt det, som det ser ud. Minus rodet, naturligvis.

Foto: Frederik Tillitz
Foto: Frederik Tillitz

Hvem: Michael Grøn, 36 år

Hvad: Ejer af MG Tømrer & Snedker, København

* * *

1. Reolsystemet er virkelig nyttigt. Det giver et overblik, som jeg ellers ikke ville få, og det er nemt at få fat i værktøj hurtigt og uden problemer.

2. Normalt er gulvet ikke så rodet, og jeg kan godt lide at holde det ryddeligt. Men en dag som i dag, hvor jeg er ude på arbejde, kommer det nemt til at flyde lidt.

3. Jeg bruger elastikker til alt fra at fastgøre fast inventar, jeg altid har liggende i bilen, til at holde gipsplader på gulvet fast.

4. Lyset i loftet er virkelig nyttigt til at finde alt muligt, jeg har liggende. Og især nu, hvor det bliver mørkere og mørkere, bliver der mere og mere brug for det.

5. Støvsugeren er et vigtigt redskab, når jeg arbejder, og med til at holde varebilen pæn og nydelig.

Vis os dit varerum, mester!

  • Et læ under regnbygen, en siddeplads i frokostpausen og et sted til alt det grej, man lige skal bruge. Varebilens varerum spiller så stor en rolle i mange håndværkeres hverdag, at de hurtigt kommer til at afspejle deres ejere på den ene eller anden måde.
  • Håndværkeren vil i de kommende tillæg gå på opdagelse i et udpluk af de utallige unikke varerum, der kører rundt i Danmark.
  • Skiller dit varerum sig lidt ud fra det gængse, eller kender du et, der gør, så skriv til: mathias@mediamovers.dk