Er du en rigtig mand? Så tag kampen op mod mester på messen

Byggerimessen er fyldt med nye produkter og indtryk, og indimellem kan det blive nødvendigt med en pause, en lækker minimursten eller en lille dyst mod kollegerne

Hjalte og Tjelle fra DR-programmet 'Versus' udfordrer dig og dine kolleger til dyst i femkamp på Byggeri'18. Foto: Danske Byggecentre
Hjalte og Tjelle fra DR-programmet 'Versus' udfordrer dig og dine kolleger til dyst i femkamp på Byggeri'18. Foto: Danske Byggecentre

Med 30.000 mennesker og 300 leverandører og producenter af byggematerialer, værktøj og udstyr samlet under ét tag bliver der nok at se, høre og opleve under den fire dage lange Byggeri'18-messe i messehallerne i Fredericia. Men hvis man et sted mellem høreværn og hulmursisolering får brug for en pause - eller bare har ventet længe på en chance for at udfordre sin mester til en dyst – så er der flere steder at gå hen.

Her følger et udvalg af de events og konkurrencer, man skal holde øje med på sin vej rundt på messen.

Dyst mod DR-værter
På Byggeri’18 kan man i år som noget nyt dyste mod hinanden i en femkamp med faglige discipliner. Femkampen bliver skudt i gang af Hjalte og Tjelle, der er kendt fra DR-programmet 'Versus'. De sætter deres egne tider på de fem udfordringer på messens første dag, så man også kan prøve at slå dem, hvis mester er for nem at overgå. Og hvis det ikke er nok, så dyster man også mod resten af messedeltagernes tider.

Mød de rigtige mænd
De blev kendt for deres ølmaver og dårlige spisevaner, men fik vendt deres liv på hovedet i DR’s programserie 'Rigtige Mænd'. På Byggeri’18-messen i Fredericia får publikum mulighed for at møde et par af de rigtige mænd fra tv til en sludder, og så kan man udfordre sig selv eller mester i en række udfordringer, hvortil der er præmier på højkant hver time. Der er garanti for et godt grin, hvis man går efter mandehørmen.

Smag på mursten
Går man efter den liflige duft af nybagt bagværk, ender man ved Egernsund Tegls stand. Her bager sønderjyske Katja Stock, der er kendt fra det populære bageprogram ’Den Store Bagedyst', minimursten – af den spiselige slags. Lækkersultne messedeltagere vil kunne få en smagsprøve på murstenene hver dag i tidsrummet 13.00 til 16.00, og har man lyst til to smagsprøver kan man jo blive til en snak om tegl fra Egernsund.

Hurtigst på aftrækkeren
Hver dag i løbet af messens fire dage har man muligheden for at bevise overfor kollegaerne, hvem der er hurtigst med en skruemaskine. På Dewalts stand har de en konkurrence kørende, hvor det gælder om at skrue fem skruer i på tid, og der er præmier at vinde.

Hver dag løber dagens hurtigste med en Dewalt Tstak radio, og når Byggeri ’18 lukker 16. marts, får den, der har været den hurtigste på hele messen, hovedpræmien i form af en slagboremaskine og en drillbike – en elcykel, der drives af slagboremaskinen.

Vind en helikoptertur
Hvis man altid har drømt om at suse hen over hustagene og se byen fra oven som en anden agent 007, så bør man lægge vejen forbi Bøjsø Døre & Vinduers stand. Messen igennem har de en konkurrence kørende, hvor hovedpræmien er en helikoptertur. Foruden at kunne deltage i konkurrencen, kan man også opleve deres håndlavede døre og vinduer i sibirisk lærketræ og se, hvordan de håndkitter.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+