Fem fede værktøjer

En vinkelsliber, en bajonetsav eller en borestander - her er fem fede værktøjer til håndværkeren

PR-Foto
PR-Foto

Fuld power hele dagen

Ryobi har netop lanceret en ny generation af serien ONE+, hvor ét batteri passer til mere end 40 have- og elværktøjer. Det nye 5,0 Ah batteri giver op til 25% længere driftstid sammenlignet med forgængeren, så du nu har mulighed for at arbejde med flere maskiner i gennem en hel dag med bare ét batteri – på én opladning.

Eksempelvis kan du skrue op til 1622 skruer ned i fyrretræ (RCD1802 boremaskine) eller save op til 100 meter i 13 mm krydsfiner (R18CS rundsav) på én enkelt opladning.

Ryobi batteri

Model: ONE+ 5,0 Ah

Test: Dacia Dokker van – en nem beslutning  

Stop den vinkelsliber

PR-Foto
PR-Foto
 

Milwaukee har introduceret markedets første batteridrevne vinkelsliber med motorbremse. Den nye M18 Fuel-vinkelsliber stopper skiverne på under to sekunder for maksimal sikkerhed på arbejdspladsen. Denne nye batteridrevne vinkelsliber har samme metalgearkasse som Milwaukees vinkelslibere med ledning, og der kan derfor forventes ydelse og holdbarhed på et højt, højt niveau.

Samtidig er vinkelsliberen et 100% værktøjsfrit produkt. Uanset om skærmen skal justeres, eller der skal skiftes skiver, kan det gøres problemfrit uden brug af noget ekstra tilbehør.

Milwaukee vinkelsliber

Model: M18 Fuel

Fire gadgets til håndværkeren  


Bajonet med bremser

PR-Foto
PR-Foto

Den praktiske bajonetsav fra Makita er udstyret med motorbremse, som stopper klingen med det samme, når du slipper knappen. Den har udvendigt kulskift, overbelastningsbeskyttelse og indbygget LED-lys, som øger sikkerheden ved arbejde på steder med dårlig belysning.

Den effektive sav har et slagantal på mellem 0 og 1900 slag i minuttet og en snitlængde på 28 mm. Skal du save i metalrør, kan du save i op til 130 mm, mens kapaciteten er 255 mm, når du saver i træ.

Makita bajonetsav

Model: DJR181Z

 

Dyk med DeWalt

PR-Foto
PR-Foto
 

XR-dykkerpistolen fra DeWalt er designet til professionelle håndværkere. Med sit kompakte letvægtsdesign er pistolen let og praktisk at arbejde med. DCN660 kan affyre ca. 800 dykkere pr. opladning med et 2Ah batteri og 2200 dykkere med et 5Ah batteri. Den kulløse motor giver hurtigere acceleration, så pistolen affyrer op til fire dykkere pr. sekund i flerskudsfunktion.

Dykkerpistolen har dobbelt LED-lys, som gør det muligt at arbejde i mørke områder.

DeWalt dykkerpistol

Model: DCN660N

 

Tiltrækkende borestander

PR-Foto
PR-Foto
 

Den nye magnetborestander fra Milwaukee giver maksimal sikkerhed med mere bærekraft end andre maskiner. Den permanente magnet fungerer uden strøm, så den fortsat holder sig fast på arbejdsemnet, selvom batteriet er fladt. Magnetborestanderen er udstyret med en 19 mm Weldon-borepatron, så det er let og hurtigt at skifte tilbehør.

Der medfølger adapter til 13 mm borepatron og borehovedet kan højdejusteres – uden brug af værktøj. Dette giver mulighed for skifte mellem kernebor og metalbor - hurtigt og let. Med det nye 5,0 Ah batteri kan magnetborestanderen bore op til 40 18mm-huller på én opladning.

Milwaukee magnetborestander

Model: M18 FMDP