Fire gadgets til håndværkeren

En cykel med elmotor eller et armbånd, der holder styr på skruerne - her er fire gadgets til

Foto: PR
Foto: PR

Motorcykel fra Makita

Okay. Der er ikke meget motorcykel over denne sag fra Makita i ordets klassiske forstand. Men den lille cykel har faktisk en elmotor, som ved hjælp af et let udskifteligt batteri kan være til gavn på den store byggeplads, da den har en rækkevidde pr. batteri på ca. 10 km. Og når arbejdet er overstået, kan den lille elcykel foldes sammen, så den kan være i bagagerummet på bilen.

Pris: 5.999 kr.

Set hos: Bauhaus

Foto: PR

Varebiler sjusker med vinterdæk  

Safir på armen

Foto: PR
Foto: PR
 

Mudmaster er et spritnyt ur designet og produceret af japanske Casio, og som navnet antyder, kan uret holde til lidt af hvert – blandt andet dykning ned til 200 meter.

Mudmaster er en del af deres serie af ekstremt velkonstruerede sportsure, og du skal virkelig gøre dig umage, hvis du skal ridse uret, da glasset er safir, som er op til syv gange hårdere end stål, og kun overgået af diamanter i hårdhed. Uanset hvor du befinder dig, kan uret modtage det relevante radiosignal, og dit ur vil derfor altid vise den korrekte tid.

Pris: 7.998 kr.

Set hos: Urkompagniet.dk

Test: Verdens vildeste varevogne  


Styr på skruen

Foto: PR
Foto: PR
 

Det magnetiske armbånd fra Magnogrip holder styr på eksempelvis søm, skruer og unbraconøgler, så du kan holde hænderne fri til arbejdet. Med det smarte armbånd har du altid dine søm og skruer lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Pris: 169 kr.

Set hos: coolstuff.dk

Håndværker: Bliv klædt på til kulden  


Tal i telefon uden tøven

Foto: PR
Foto: PR
 

Nu behøver du ikke være nervøs for at ødelægge din telefon, når du er nødt til at have den med på byggepladsen. Jabra Steel er et helt nyt headset, som både er støv-, vand- og stødsikkert efter amerikansk militærstandard. Den lille øresnegl kan holde støjen ude, og med den i øret kan du lade telefonen ligge trygt i inderlommen.

Headsettet er under tests blevet udsat for både høje fald på hårde overflader, svingende temperaturer og pres, så hvis du skal ødelægge den, skal du virkelig anstrenge den. Skulle det ske, er der fem års garanti.

Pris: 799 kr.

Set hos: Jabra.dk