Formel 1 tur på højkant – hver dag

Det kan betale sig at blive hængende på Byggeri’18, for hver eftermiddag udtrækkes en heldig vinder, der skal en tur til Barcelona og se Formel 1

Foto: Hoch Zwei/All Over
Foto: Hoch Zwei/All Over

Hvis man har benzin i blodet og elsker duften af brændte dæk, så er det værd at blive hængende lidt længere på Byggeri’18. Hver dag i løbet af messen er der en Formel 1-tur på højkant.

- Sidste år udlovede vi en fodboldtur til England, og i år tænkte vi, at vi hellere måtte forny os lidt, og så passede det med, at der bliver kørt Formel 1 senere i år. Desuden er Kevin Magnussen på alles læber for tiden, og mange af vores besøgende er mænd, så præmien skyder nok ikke helt ved siden af, siger Palle Thomsen, administrerende direktør i Danske Byggecentre.

Præmien består af en rejse til Barcelona for fire personer inklusive fly og tre overnatninger. Der er desuden sørget for transport til og fra banen, ligesom der er reserveret tribunepladser, og så kommer man også i fint selskab til 'racenight' med Formel 1-ekspert Peter Nygaard.

Vinderen trækkes 15.30
Hele herligheden har en værdi af 50.000 kroner, og det eneste, man skal gøre for at deltage i lodtrækningen, er, at registrere sig online enten på byggerimessens hjemmeside eller via Byggeri’18-appen, når man ankommer til messen.

Og så er det selvfølgelig meget vigtigt, at man fysisk er til stede, når den heldige vinder bliver trukket klokken 15.30.

- Det er bare rigtig ærgerligt, hvis man er gået inden udtrækningen, for hvis man bliver den heldige vinder, men ikke er der til at få overrakt præmien, så trækker vi en ny vinder, siger Palle Thomsen.

Vinderen udtrækkes tilfældigt fra messens registreringsdatabase, og præmien overrækkes på Danske Byggecentres stand.

Der trækkes i alt lod om fire rejser for fire personer, hvoraf den ene skal være en kontaktperson fra et af Danske Byggecentres medlemsforeninger.