Formidler for over én milliard: Online byggeportal har vind i sejlene

Byggelysten buldrer derudaf, og den danske byggeportal 3byggetilbud.dk oplever massiv efterspørgsel på håndværkere i hele landet

Varme sommermåneder har ikke stoppet danskerne i at sætte gang i byggeri- eller renoveringsprojekter. Foto: Colourbox.com
Varme sommermåneder har ikke stoppet danskerne i at sætte gang i byggeri- eller renoveringsprojekter. Foto: Colourbox.com

Byggeportalen 3byggetilbud.dk lever af at matche håndværkere op med opgaver indsendt fra byggelystne danskere. Portalen har travlt, og indtil videre i 2019 har 3byggetilbud.dk formidlet opgaver for over en milliard kroner, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Alene i august måned i år modtog portalen knap 5.000 indsendte bygge- og renoveringsopgaver.

Til dags dato i år har portalen fået over 30.000 indsendte opgaver fra danskerne. Sidste år i samme periode var det knap 25.000 bygge- og renoveringsopgaver. Udviklingen vækker i sagens natur glæde.

– Det har været den bedste sommer nogensinde. De varme måneder plejer at være mere sløve, når det gælder om at få gang i bygge- eller renoveringsprojektet derhjemme, men ikke i år. Vi slog ugerekord i uge 33 med 1.199 indsendte byggeopgaver på blot én uge, siger Martin Borgstrøm, adm. direktør i 3byggetilbud.dk, i en pressemeddelelse.

Rekordhøst
Normalt er de bedste måneder for 3byggetilbud.dk, når foråret melder sin ankomst, men de varme måneder i 2019 har netop fejet den rekord af banen.

Og intet tyder på, at byggelysten er aftagende hos de private boligejere.

– I august 2019 har vi slået alle rekorder på flest indsendte opgaver fra bygherrerne både pr. dag, uge og måned. Vi ser ikke tegn på, at den udvikling stopper, og derfor har vi travlt i biksen, siger direktør Martin Borgstrøm.

Det eneste knæk på kurven er i antallet af indsendte ’grønne’ renoveringsopgaver. Martin Borgstrøm mener, at det skyldes, at danskerne afventer en potentiel håndsrækning fra den nye grønne regering.

– Lige i øjeblikket ser vi lidt en stop-go-effekt, når det gælder de grønne renoveringer. Bygherrerne er påpasselige med at energirenovere, da mange venter på et udspil fra regeringen. De har jo lovet at regne grønt på alle områder, siger han.