Håndværkerlir

Fem lækre hjælpere til arbejdspladsen

Foto: PR
Foto: PR

 

Kruset, der ikke vælter

Foto: PR
Foto: PR
 

Mighty Mug Go er kruset til den klodsede. Det er nemlig rigtig svært at vælte! Når du sætter kruset på en lige og glat overflade, skaber det et undertryk, som gør, at kruset ikke vælter. Når du tager kruset op, udlignes trykket med det samme, så du kan løfte det uden problemer. Kruset kan stå i bilens kopholder og er BPA-frit.

Pris: 249 kr. på coolstuff.dk

 

Se også: Kæmpe drama, da Vejle-montører vandt håndværkernes foldboldturnering

 

Den ultimative arbejdshandske

Foto: PR
Foto: PR
 

Den magnetiske plade på MagnoGrips arbejdshandsker gør det muligt at opbevare skruer og andre små metaldele, så du har dem lige ved hånden, når du skal bruge dem. Der er også en magnet på pegefingeren, som gør det let at samle små søm op. Gummibeklædte håndflader, magneter og særlige materialer i fingrene, som kan betjene touchscreen, gør MagnoGrips til den ultimative arbejdshandske.

Pris: 249 kr. hos coolstuff.dk

 

Stød- og vandsikkert cover til iPhone

Foto: PR
Foto: PR
 

LifeProof Nüüd coveret beskytter din iPhone mod næsten alt. Det er faktisk vandtæt ned til to meter, og savsmuld og jord behøver du heller ikke frygte. Coveret kan også klare fald på op til to meter. Lige meget om du skal på stranden, på skiferie eller på værkstedet, er det coveret for dig.

Fås til iPhone, iPad, Samsung Galaxy S4 og S5.

Pris: Fra 299 kr. på coolstuff.dk

 

Digitalt målebånd

Foto: PR
Foto: PR
 

Millimeterpræcis opmåling er ikke længere et problem med det nye målebånd eTAPE16. Det digitale display sikrer en præcis opmåling hver gang, og det smarte målebånd gemmer den seneste måling. Så glemmer lærlingen aldrig opmålinger igen.

Pris: Ca. 200 kr. på eTape16.com

 

Tag kaffemaskinen med på byggepladsen

Foto: PR
Foto: PR
 

Glem alt om skrøbelige kaffemaskiner forbeholdt indendørs brug. Coffeeboxx klarer tæsk, kan tages med overalt og brygger kaffen på kun halvandet minut. Når dagen er omme, kan maskinen kastes i firmabilen sammen med resten af værktøjet. Desværre er Coffeeboxx kun en idé, men hvis du er vild med den, så tjek kickstarter.com.

Pris: Ca. 1.900 kr. på kickstarter.com

Skærm

Hent flere
Hent flere