Håndværkerpigerne: 'Sådan knalder vi os ind i det nye år'

De lækre håndværkerpiger glæder sig til at trække i den lille korte sag og poppe champagnen. Nogle af tøserne er også vilde med et godt nytårsknald

De lækre håndværkerduller glæder sig til i aften, hvor der skal festes til den helt store guldmedalje, og nogle af tøserne ser også frem til, at der rigtigt skal knaldes løs med vennerne.

- Jeg tror, nytårsaften bliver rigtig sjov. Jeg skal være sammen med mine gode venner, og der vil være masser af fyrværkeri, siger 24-åige Anastaciia, der bor i Aarhus, men oprindelig kommer fra Ukraine.

Se også: Håndværkerpigen Anastaciia elsker jul: 'Jeg skal hygge mig med min mand'

Knalder sig selv af
Det er dog ikke alle Ekstra Bladets håndværkerpiger, der elsker et ordentligt knald. Holly er ikke den store fan af nytårskrudt, så hun nøjes med de knald, hun kan få ved bordet.

- Jeg skal være sammen med mine veninder. Vi skal være seks piger til at starte med, og så kommer der nok nogle flere senere på aftenen. Vi lader andre om at fyre krudt af. Det eneste vi skal fyre af er bordbomber med billeder af mig på, siger Holly, der bor i Odense og arbejder som stripper.

Se også: Håndværkerpigen Holly: 'Jeg skal i byen med veninderne juleaften'

Hygge med familien
For 25-årige Elektra står nytårsaften på fødselsdagshygge, da hele to familiemedlemmer fylder år i dag, og derfor skal den labre håndværkertøs tilbringe aftenen sammen med familien.

- Nytårsaften er altid lidt tricky. Jeg har en niece og en storesøster, der fylder år, så vi skal holde noget familie-tamtam. For mig er det en ganske normal dag ud over fødselsdag i familien selvfølgelig, siger Elektra fra Roskilde.

Se også: Håndværkerpigen Elektra har en sød tand