Her er den bedste elbil-arbejdsplads

Stark Group er blevet kåret som vinder af titlen som årets elbil-arbejdsplads på Frederiksberg

Stark vinder den første titel som årets elbils-arbejdsplads i Frederiksberg Kommune. Foto: Stark
Stark vinder den første titel som årets elbils-arbejdsplads i Frederiksberg Kommune. Foto: Stark

I Frederiksberg Kommune har man valgt at indføre en ny kåring i samarbejde med Dansk e-Mobilitet, og i alt sin enkelthed går kåringen ud på at udvælge årets elbils-arbejdsplads.

Kommunen er den første i landet til at indføre den slags, og prisen har til formål at sætte skub i den grønne omstilling af bilparken ved at opmuntre virksomhederne til at opsætte flere ladestandere til brug for både medarbejdere og lokale i nærområdet.

Vinderen af den første kåring er Stark Group på C.F. Richs Vej, som blev en suveræn vinder af titlen som årets elbils-arbejdsplads på Frederiksberg.

- Vi ønsker at gøre det lettere for vores medarbejdere at skifte benzin- eller dieselbilen ud med en elbil. Det gør vi ved at fjerne en af de største hindringer - nemlig manglen på ladestandere.

- Derfor har vi installeret 30 ladeudtag på vores hovedkontor, så vores medarbejdere trygt kan konvertere til en elbil til gavn for den grønne omstilling, siger Søren P. Olesen, som er adm. direktør, i pressemeddelelsen.

Fremsynet investering
Prisen blev overrakt af Frederiksberg Kommune sammen med Dansk e-Mobilitet, og i kommunen glæder Lone Loklindt, som er 1. viceborgmester og formand for Frederiksberg Kommunes Erhvervsråd, sig over, at Stark har valgt at investere i ladestandere i vid ustrækning.

- Et meget stort og velfortjent tillykke til Stark Group, der med sin fremsynede investering i ladestandere går foran og gør det nemmere for medarbejderne at skifte til elbil og dermed udlede mindre CO2, siger Lone Loklindt, som kalder Stark for et ‘forbillede og et eksempel til efterfølgelse’ for andre virksomheder på Frederiksberg.

Volkswagen er på vej med ny Amarok

--------- SPLIT ELEMENT ---------

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind