Kæmpe drama, da Vejle-montører vandt håndværkernes foldboldturnering

Der var et europæisk fodboldeventyr på spil og nervepirrende spænding til sidste sekund, da 16 håndværkervirksomheder kæmpede om sejren til AO Cup

Der blev gået til den i AO Cup-finalen. Foto: Tilde Juul
Der blev gået til den i AO Cup-finalen. Foto: Tilde Juul

Der var sved og drama på programmet, da de 16 resterende hold fra AO Cup 2015 tørnede sammen i Ishøj Idræts og Fritidscenter. Efter de indledede puljekampe var 16 hold blevet til otte, og dagens kvartfinaler kunne begynde, mens intensiteten på banen steg.

Comeback og triumf
Semifinalerne bød på endnu mere drama. Her var Jagtvejens VVS i en drabelig infight mod randrusianske Mikkels Drenge, som gennem hele dagen lignede vinderne. De havde heppekor af frække damer med, men det var ikke nok.

Se også: Fra pensel til printer

Jagtvejens VVS holdt hovedet koldt og scorede med få sekunder tilbage til 5-3. Game over og så var det finaletid; Jagtvejens VVS mod TP Montage fra Vejle.

Jagtvejens VVS kom foran 2-0, men anført af den tidligere superligaprofil Kasper Dalgas kæmpede TP Montage sig tilbage og foran med 3-2. Det lignede en sejr til TP Montage, men i kampens døende sekunder begik TP Montage et forsvarskoks, som Jagtvejens VVS udnyttede; 3-3 og AO Cup skulle afgøres i med straffespark.

På det her tidspunkt var spillernes nerver så flossede, at selv Kasper Dalgas brændte sit straffespark. Men det samme gjorde Jagtvejens VVS. To gange faktisk og det var afgørelsen – TP Montage vandt AO Cup 2015.

- Nu går vi ud og får en god frokost, som firmaet selvfølgelig betaler. Det bliver en god tur over broen i dag, sagde chefen Torben Petersen efter kampen.

Skærm

Hent flere
Hent flere