Annonce:
Annonce:

Kollektion til kvinder

Tøjfirmaet lancerer en kollektion af tøj til damer – pasform, komfort og funktion er nøgleord

Bukser med stræk og bluser med ekstra længde er vigtige elementer i den nye kollektion til kvinder. Foto: PR
Bukser med stræk og bluser med ekstra længde er vigtige elementer i den nye kollektion til kvinder. Foto: PR
Annonce:

Det er tøjfirmaet L.Brador, der i forbindelse med byggerimessen i Fredericia lancerer en tøjkollektion til kvindelige håndværkere. Damekollektionen består af forskellige buksemodeller, poloer, bælter, hættetrøjer, fleecejakke, samt kort- og langærmede bluser.

Den mandlige dominans inden for de fleste håndværksfag har ifølge producenten gjort det svært for kvindelige håndværkere at finde tøj, der sidder godt.

- Vi har oplevet, at kvinderne selv går ud og køber arbejdstøj for egne penge, selvom arbejdsgiveren har tilbudt noget andet, men kvinderne vil hellere betale selv end at få firmabetalt arbejdstøj, som sidder dårligt, fortæller Rutt Hjelm, der er forretningsudvikler hos Skydda Danmark, som markedsfører den nye kollektion.

'Nu er krisen slut!'

Slut med hud
Forud for lanceringen har producenten samarbejdet med en stor testgruppe af kvinder for at sikre, at tøjet fik den optimale pasform.

En af de vigtigste detaljer, som kvinderne i testgruppen særligt ønskede, var stræk i bukserne. Derudover ønskede de en mere moderne pasform i forhold til det arbejdstøj, der findes på markedet. Og så skal det naturligvis se smart ud.

- Det unikke ved vores tøj er, at det både er funktionelt, fleksibelt og bare sidder godt. Der er stræk i bukserne, og overdelene er bløde og lettere faconsyede. Trøjerne og t-shirtene, der findes på markedet i dag, er typisk for korte, og når man bevæger sig, viser man hud. Derfor er vores overdele også længere, fortæller Rutt Hjelm.

Tøjet kan ses på stand nr. E-7511 i Fredericia.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: