Annonce:
Annonce:

Landets bedste håndværkere kan vinde en varebil

Håndværksportalen Håndværker.dk vil i samarbejde med Toyota kåre årets bedste håndværkere

En heldig og dygtig håndværker, som scorer point hos kunderne på portalen håndværker.dk, kan være så heldig at være en spritny Toyota-varebil. Foto: Toyota
En heldig og dygtig håndværker, som scorer point hos kunderne på portalen håndværker.dk, kan være så heldig at være en spritny Toyota-varebil. Foto: Toyota
Annonce:

Hvem skal du have fat i, hvis du vil benytte Danmarks bedste håndværkere? Det vil Håndværksportalen og bilgiganten Toyota hjælpe danskerne til at finde ud af.

Tilbage i juli skød de to parter samarbejdet i gang, og over de seneste par måneder har brugernes anbefalinger på portalen talt som point i kåringen, og det vil de gøre helt frem til slutningen af september, hvor vinderne i 15 faggrupper i seks forskellige regioner i Danmark findes, og en heldig håndværker vinder en helt ny Toyota Proace City varebil.

Det oplyser Toyota Danmark i en pressemeddelelse.

Stort fokus
Bilgiganten Toyota har meldt sig på banen som hovedpartner i kåringen af Danmarks bedste håndværkere.

Annonce:

Det er der en særlig grund til, da Toyota for 18. år i træk er blevet kåret til det bilmærke i Danmark, der leverer den bedste kundeoplevelse hos forhandlerne og på værkstederne ifølge FDM’s og Loyalty Groups årlige tilfredshedsundersøgelse, AutoIndex. Derfor giver det ekstra god mening for Toyota at støtte op om kåringen af årets bedste håndværkere.

- Vores helt store fokus har i mange år været at yde den bedste service og derigennem sikre Danmarks mest tilfredse bilkunder.

- På samme måde er kåringen af Danmarks bedste håndværkere på Håndværker.dk med til at øge servicen blandt håndværkerne og dermed også tilfredsheden blandt kunderne. Det vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota.

Mange titler
Håndværkere vil i kåringen kunne opnå de mest tilfredse anbefalinger i konkurrenceperioden, hvis de klarer en opgave inden for aftalt tid uden at skulle komme igen for at rette noget.

Annonce:

Der bliver kåret vindere af Håndværker.dk Prisen 2020 i brancher som VVS’er, maler, elektriker, murer, tømrer, glarmester, gulvafsliber, hovedentreprenør, rådgiver, kloakmester, isolatør, anlægsgartner, tagdækker, gulvlægger og rengøring.

Håndværkere i samme faggruppe dyster mod hinanden lokalt i seks forskellige regioner som Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland, Hovedstaden og Nordsjælland. Der bliver således kåret én vinder inden for samme faggruppe i samme region.

Det er muligt for håndværkere at deltage i konkurrencen frem til 21. september, hvorefter kundernes anbefalinger regnes om til point, og vinderne findes.

Brugerne kårer selv

Her er ingen jury, ingen eksperter, ingen dommere.

I stedet er det håndværkernes egne kunder, som får lov at lege dommere i denne konkurrence, for hver gang en håndværker har udført en opgave, har kunden mulighed for at gå ind på Håndværker.dk-portalen og lave en anbefaling af arbejdet.

Det er muligt at give mellem 0 og 5 stjerner, der i perioden frem til 21. september omregnes til point i konkurrencen om at blive de bedste anbefalede håndværkere i 2020 og muligheden for at vinde en ny Toyota-varebil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: