Mitusbishi giver Outlander en overhaling

Den store SUV fra Mitsubishi har fået en ordentlig overhaling og er nu klar i en opdateret version

Mitsubishi Outlander er netop lanceret på det danske marked i en faceliftet version. Foto: PR
Mitsubishi Outlander er netop lanceret på det danske marked i en faceliftet version. Foto: PR

Den store Outlander, der i Danmark primært bliver solgt som varebil, er nu præsenteret i en stærkt opgraderet og re-designet version, som skal forsøge at sikre markedsandele i både Danmark og resten af verden.

Svære vilkår
Der skal mildest talt ikke meget til for at overgå salgstallene på det danske marked, da den nuværende generation ikke er solgt i mere end et par hundrede eksemplarer i alt. Men Mitsubishi har trods alt nogle kort på hånden, der kan hjælpe Outlanderen på vej. Først og fremmest et nyt design.

Fronten har fået en ny grill og en ny kofanger. Der er LED-kørelys og – på visse modeller LED-forlygter – som erstatter de tidligere xenon-forlygter. Bagtil er der LED-baglygter med ny form og fra siden er det særligt de mere iøjnefaldende beskyttelseslister, der springer i øjnene.

Mandskabsvogn
Mitsubishi Outlander er en af de få SUV’ere i sit segment, der tilbyder syv siddepladser, og det er der ikke blevet ændret ved. Men det er dog også en af de få ting, der er uændret i inde i bilen. Passagererne kan nemlig glæde sig over en generelt højere kvalitet og et støjniveau, der er sænket.

Både udenpå og indeni er Outlander blevet opdateret. Foto: PR
Både udenpå og indeni er Outlander blevet opdateret. Foto: PR
 

Nye forsæder med tykkere polstring giver mere komfort, og blødere materialer på midterarmlænet er ligeledes med til at gøre turen mere behagelig.

Overskueligt motorprogram
Den fornyede Mitsubishi Outlander kan igen fås med to motorer. Den ene er en 2-liters benzinmotor med 150 hk, som kan kombineres med både en manuel gearkasse med fem trin og en nyudviklet trinløs CVT-gearkasse, som er med til at give Outlander et lavere forbrug end før. Forbruget i denne version ligger teoretisk set på 15,6 km/l.

Outlander fås også med en 2,2-liters dieselmotor, der ligeledes leverer 150 hk, men som har væsentligt mere moment, hvilket gør den ideel til tung last. Dieselmotor-en kører omkring 17 km/l.

Den nye Outlander koster fra 365.00 og er netop blevet lanceret hos alle landets Mitsubishi-forhandlere.

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+