Nu bliver det lettere at betale fakturaer

Det skal være lettere for håndværkere at betale fakturaer, mener byggekæde

Bygmas kunder kan nu betale fakturaerne direkte på bygma.dk med kort eller MobilePay. Foto: Bygma
Bygmas kunder kan nu betale fakturaerne direkte på bygma.dk med kort eller MobilePay. Foto: Bygma

En lettere måde at betale fakturaer og større mulighed for håndværkere at få overblik over deres udeståender er målet med et nyt tiltag, som kæden Bygma har indført.

Bygmas professionelle kunder foretager gennemsnitligt tre indkøb om ugen, hvorfor der kan være mange fakturaer, som skal betales og holdes styr på. Når måneden slutter, kan det være en tidskrævende opgave, men opgaven med at klare betalingerne er nu blevet nemmere hos Bygma. Koncernen har nu åbnet op for, at fakturaer kan betales direkte på Bygma.dk - enten med kort eller MobilePay og individuelt eller samlet.

Det oplyser Bygma i en pressemeddelelse.

’Live’ bogholderi
Ved at anvende funktionen ‘Betalingsoversigt’ under Mit Bygma, får man en samlet oversigt, og man kan se præcis, hvilke fakturaer der endnu ikke er betalt, ligesom man nemt kan se og betale, hvad der er til forfald.

Funktionen gør det muligt for kunden at følge med i sine udeståender ‘live’ uden at skulle vente på et månedligt kontoudtog.

Det betyder, at der altid er opdateret information i kundens bogholderi, og man kan selv bestemme, om man vil afregne bilag individuelt eller foretage én samlet betaling.

Bygmas kunder kan selv vælge betalingsform, så man kan både betale med online betaling med betalingskort og med MobilePay. Det betyder, at man kan spare tid på at gå på netbank ved at betale sine fakturaer direkte på Bygmas hjemmeside.

Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+