Nu med danske priser: Vito bliver elektrisk

Mercedes-Benz har nu offentliggjort de danske priser på den 100 procent elektriske eVito

Den elektriske udgave af varebilen Vito kan fås fra 326.000 kr. ekskl. moms, oplyser Mercedes-Benz. Foto: Mercedes-Benz
Den elektriske udgave af varebilen Vito kan fås fra 326.000 kr. ekskl. moms, oplyser Mercedes-Benz. Foto: Mercedes-Benz

Fleksibilitet, højt udstyrsniveau og attraktive priser skal være med til at gøre den 100 procent elektriske udgave af Mercedes-Benz varebilen Vito til et hit. Netop priserne for elvarebilen har Mercedes-Benz nu offentliggjort de danske af.

Priserne begynder ved 326.000 kr. ekskl. moms.

Det oplyser Mercedes-Benz Danmark i en pressemeddelelse.

Standardudstyret omfatter blandt andet komfortførersæde med sædevarme og lændestøtte, semiautomatisk aircondition, radio med bluetooth, akustisk bakalarm samt mulighed for frit at vælge mellem top- eller sidehængslede bagdøre. Endelig følger også et årligt service med i prisen de første fire år af bilens liv.

– Vi ved, at en voksende del af fremtidens transport og logistik er elektrisk – særligt i byerne – og derfor er vi i fuld gang med at elektrificere vores modelportefølje.

- Med lanceringen af eVito er vi meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder en elektrisk varebil i midtersegmentet til en meget attraktiv pris, når det kommer til de samlede omkostninger forbundet med anskaffelse og drift – den såkaldte Total Cost of Ownership, siger Louise Klink Raaschou, salgschef hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, i pressemeddelelsen.

Hjemme i byen
Den elektriske drivlinje leverer en effekt på 85 kW (114 hestekræfter) og et moment på op til 300 Nm, og som en 100 procent lokalt emissionsfri varebil er eVito for alvor på hjemmebane i byen.

Batteriet på 41 kWh sørger for en rækkevidde på op til 150 kilometer (WLTP) på en fuld opladning. I dårligere forhold er en rækkevidde på omkring 100 kilometer ifølge Mercedes-Benz stadig realistisk. Det tager seks timer at lade batteriet fra 0 til 100 procent.

Foruden det omfattende standardudstyr fås eVito desuden med enten lang eller ekstra lang akselafstand. I den lange version måler eVito 5140 mm og må laste op til 1000 kg., mens den ekstralange version måler 5370 mm og må laste op til 975 kg. Batteripakken er installeret i bilens bund og tager derfor ikke plads fra varerummet, som rummer enten 6 eller 6,6 m3 afhængigt af akselafstand.

Dermed matcher eVito søstermodellen Vito på de ydre såvel som de indre mål.

Priserne for eVito begynder ved 326.000 kr. ekskl. moms for eVito med lang akselafstand og ved 331.000 kr. ekskl. moms for eVito med ekstra lang akselafstand.

Det er også muligt at lease eVito med ServiceLeasing. Her begynder priserne ved 4.495 kr./md. ekskl. moms i 36 måneder med 20.000 km om året og 35.000 kr. ekskl. moms i udbetaling for eVito med lang akselafstand.

De første eksemplarer af eVito leveres her i november.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+