Ny app skal gøre branchens største håndværkermesse mere overskuelig

Sidst i september er der Carl Ras-messe i Brøndby-hallen

  • Håndværkermessen i Brøndby Hallen er Danmarks største, og i år er der 20 procent flere varer i sortimentet i forhold til sidste år, hvor der var stort opbud. Foto: Carl Ras
Håndværkermessen i Brøndby Hallen er Danmarks største, og i år er der 20 procent flere varer i sortimentet i forhold til sidste år, hvor der var stort opbud. Foto: Carl Ras

Mere end 70 leverandører står klar med gode tilbud, produktnyheder og specialprodukter, når der tirsdag d. 26. september for 19. gang bliver afholdt Carl Ras-messe.

Messen er Danmarks største salgsmesse, og bare et kig i messetilbudsavisen vidner om messens størrelse. I år er messetilbudsavisen på 72 sider, og den er fyldt med knap 2.000 forskellige produkter, mens der stadig er meget, som ikke har fundet vej til avisen, men som stadig er at finde i hallen.

Faktisk er der 20 procent flere varer i sortimentet i år, og det er især entreprenørerne og murerne, der kan nyde godt af det.

I år står mere end 70 leverandører klar til at vise produkter frem for professionelle håndværkere og entreprenører. Foto: Carl Ras I år står mere end 70 leverandører klar til at vise produkter frem for professionelle håndværkere og entreprenører. Foto: Carl Ras

Se også: - Vi er på en vigtig mission

På messen præsenterer Carl Ras også et nyt mærke inden for professionelt værktøj til håndværkere med navnet Stroxx.

Det er Carl Ras selv, der har udviklet og kvalitetssikret det nye mærke.

- Vi elsker at præsentere håndværkerne for fedt grej til rigtig skarpe priser, siger Steen Demskov, marketingschef hos Carl Ras.

- Vi vil også rigtig gerne give de besøgende en totaloplevelse med faglighed i form af specialprodukter, produktdemoer og -nyheder, suppleret med lækker mad, konkurrencer og ikke mindst god service, både fra vores leverandører, men også fra Carl Ras, siger han.

Derfor vil du i år også finde nye betalingskasser, som har det formål at give en nemmere og hurtigere udgang. Til gengæld erkender Carl Ras, at du sagtens kan risikere trængsel på deres outletstand, hvor du kan spare op til 70 procent på flere tusinde varer.

Arrangørerne forventer, at der ligesom sidste år kan komme kø i outletstanden, hvor du kan spare op til 70 procent på flere tusinde varer. Foto: Carl Ras Arrangørerne forventer, at der ligesom sidste år kan komme kø i outletstanden, hvor du kan spare op til 70 procent på flere tusinde varer. Foto: Carl Ras  

Ny app og gratis frokost
Nyt i år er også Carl Ras' nye app, som giver dig al den information, du har brug for omkring årets Håndværkermesse.

Du kan blandt andet se tilbudsavisen på de 72 sider, programmet for dagene og Dagens Ret. Din indgangsbillet vil ligeledes kunne findes på appen.

Appen kan du finde på hjemmesiden håndværkermesse.dk.

Har du ikke tænkt dig at bruge Carl Ras' nye app, skal du forbi carl-ras.dk/messe for at finde tilbudsavisen og læse om konkurrencer, tilbud, produktdemoer mm.

På messen kan du få stillet sulten eller slukket tørsten i messens café, hvor der blandt andet er lune sandwich og dagens varme ret.

Du kan også deltage i masser af konkurrencer, hvor der udloddes alt fra en fodboldrejse for to til Barcelona til en ATV fra Gepard.

Messen afholdes i Brøndby Hallen

Program:

Tirsdag d. 26. september - kl. 11.00 – 18.00

Onsdag d. 27. september - kl. 11.00 – 18.00

Torsdag d. 28. september - kl 11.00 – 18.00

Fredag d. 29. september - kl. 10.00 – 16.00

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste i Håndværkeren
Hent flere