Annonce:
Annonce:

Ny Transit er Fords stærkeste i klassen

Ford introducerer den største og stærkeste variant af Transit hidtil med en totalvægt på 5 ton

Nu kan du laste tungere og få plads til mere i en ny stor 5-tons-udgave af Ford Transit. Foto: Ford
Nu kan du laste tungere og få plads til mere i en ny stor 5-tons-udgave af Ford Transit. Foto: Ford
Annonce:

Bilgiganten Ford introducerer nu den største og stærkeste variant af Transit hidtil med en totalvægt på 5 ton. Den fås som van eller Chassis Cab med en nyttelast på henholdsvis op til 2383 og 2558 kg.

Takket være markante mekaniske optimeringer kan varebilen nu klare tungere arbejdsopgaver end tidligere, og Ford lover, at der ikke er givet afkald på de personbilslignende køreegenskaber, som præger modellerne i Transit-linjen.

Den nye Transit er dermed Fords stærkeste model i den tunge varebilsklasse. De 300 ekstra kg i forhold til den nuværende Transit på 4,7 ton introduceres især til kunder, der ønsker rammerne for endnu større opbygningsmuligheder til f.eks. tiplad, ambulancer, store politivogne og minibusser med 19 sæder eller mere.

Annonce:

- Nyttelast er en afgørende faktor, når det kommer til varebilens anvendelighed. Vores opbyggersamarbejdspartnere og deres kunder har efterspurgt ekstra kapacitet til de helt tunge arbejdsopgaver.

- Så vi har lyttet til dem og introducerer nu den største og stærkeste Transit, vi nogensinde har udviklet, siger Hans Schep, direktør for varebiler hos Ford Europa.

Til tungt arbejde
Samtlige varianter af Fords nye Transit på 5 ton er udstyret med baghjulstræk og Heavy Duty Truck-drivlinje, som skal give bedre trækkraft, holdbarhed, ydeevne og brændstofeffektivitet selv ved fuld belastning.

Motoren er en 2,0-liters EcoBlue-diesel med 170 hk, der yder 390 Nm drejningsmoment. Den nye Transit fås med 6-trins manuelt gear eller 10-trins automatgear.

Derudover har Transit for første gang i Europa en opgraderet bagaksel på 3500 kg. Når den er udstyret med 10-trins automatgear, har den også ny foraksel på 2100 kg, der giver yderligere 225 kg lasteevne i forhold til standardversionen.

Annonce:

Den nye Transit kommer med samme kabine og mange af de nyeste førerassistanceteknologier, Transit-modelprogrammet er blevet optimeret med i løbet af det seneste år.

Disse inkluderer både Fords SYNC 3-infotainment og elektrisk servostyring, der giver mulighed for førerassistanceteknologier som parkeringsassistent og vognbaneassistent.

Den nye Ford Transit med 5 ton totalvægt forventes lanceret i Danmark i 2021. Danske priser offentliggøres tættere på lanceringen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Mange varianter

Pladsen bagi kan være op til 15,1 kubikmeter. Foto: Ford
Pladsen bagi kan være op til 15,1 kubikmeter. Foto: Ford
 

Den nye Transit med 5 ton totalvægt fås i en bred vifte af Chassis Cab-karosserier, der omfatter tre akselafstande og fire rammelængder i både Single og Double Cab-varianter med op til syv passagerer.

Chassis Cab-variantens lasteevne er på op til 2886 kg, mens lasteevnen med fabriksmonteret lad er op til 2558 kg.

Annonce:

Derudover tilbydes den nye Transit også som såkaldt Jumbo Van med Fords høje L4-tag. Her er nyttelasten op til 2383 kg med 15,1 kubikmeter varerumsplads. Karosserisiderne er forstærket med øget holdbarhed til de helt tunge læs, mens det flade varerumsgulv, den integrerede bagkofanger og lastelængden på 4217 mm er intakt.

Har man behov for skræddersyet opbygning kan få hjælp af Fords Qualified Vehicle Modifier-netværk (QVM).

QVM-netværket er Fords officielt certificerede opbyggere, der opfylder organisationens opbyggerkrav for både produktion, kvalitetskontrol og kundesupport. Det består af 165 opbyggere i 13 lande, hvis produkt står på linje med Fords standardgaranti.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: