Over 8.000 produkter på stor messe

Inden længe bliver Brøndby Hallen omdannet til slaraffenland for håndværkere

Snart bliver der igen tætpakket i Brøndby Hallen, når Carl Ras åbner dørene til messe, som varer fire dage. Foto: Carl Ras
Snart bliver der igen tætpakket i Brøndby Hallen, når Carl Ras åbner dørene til messe, som varer fire dage. Foto: Carl Ras

Der findes januarudsalg, Black Friday og så findes der Carl Ras-messe.

En af årets store shoppingdage for håndværkere nærmer sig.

Er du som håndværker på jagt efter gode tilbud og inspiration til dit arbejde, kan det være en overvejelse værd at kigge forbi årets Carl Ras-messe i Brøndby Hallen tirsdag 24. september.

Her slår Carl Ras dørene op til Danmarks største håndværkermesse, som traditionen tro byder på branchens største udvalg af værktøj og beslag fra mere end 80 leverandører, der står klar med en kombination af gode tilbud, produktnyheder og specialprodukter.

Det oplyser Carl Ras i en pressemeddelelse.

Foto: Carl Ras
Foto: Carl Ras
 

For mange håndværkere er det blevet en tradition at kigge forbi messen for at købe nyt værktøj og andet grej. I år strækker messen sig igen over fire dage, og de besøgende på messen kan denne gang kaste blikket på mere end 8.000 forskellige produkter til både hverdags- og specialopgaver.

– Vi elsker at præsentere håndværkerne for godt værktøj til rigtig skarpe priser, og vi vil også rigtig gerne give de besøgende en totaloplevelse med faglighed i form af specialprodukter, produktdemoer og -nyheder, suppleret med lækker mad, konkurrencer og ikke mindst god service, både fra vores leverandører men også fra Carl Ras, fortæller Steen Demskov, marketingchef hos Carl Ras, i pressemeddelelsen.

Gæster kan også deltage i konkurrencer, hvor der udloddes alt fra et gavekort til en værdi af 6.000 kr. til en mørtelbør fyldt med energidrik.

Hvis man allerede nu kunne tænke sig at kigge nærmere på, hvilke tilbud man kan finde på messen, kan man kigge i messeavisen, som i år er på hele 92 sider.

Derudover findes der en masse produkter, der ikke var plads til i avisen, men som kan findes på selve messens mange stande eller i outlet-afdelingen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Nyheder i år

Foto: Carl Ras
Foto: Carl Ras
 

I år kan besøgende udforske to forskellige universer, hvor man kan få ny viden og afprøve værktøj og udstyr på egen krop. Sidste år indrettede Carl Ras en del af messen som et snedkerværksted med luksushøvle, skruetvinger og oliering af bordplader for at sætte fokus på håndværket og den faglige stolthed. I år udvides konceptet med flere forskellige universer, hvor man kan fordybe sig i et bestemt område, få ny viden og afprøve de mange specialistprodukter.

I år introducerer messen to nye universer:

Sikring af døre
I dette univers er der fokus på alt til døren: Sikkerhedsdøre, adgangskontrol, videoovervågning og tilbehør til automatisk lukning. De otte brands har deres egne døre med, som man kan prøve at montere de forskellige ting på.

Støv og arbejdsmiljø
Her inviterer otte brands dig indenfor i en verden af støvsugere, luftrensere, høreværn og faldsikring. Få f.eks. et par VR-briller på og få fornemmelsen af, hvordan det er at arbejde i skræmmende højder.

Gå ikke glip af noget

I år kan gæster finde al information omkring årets Carl Ras Håndværkermesse i appen håndværkermesse.dk. Her kan man se tilbudsavisen, program for dagene, indgangsbilletten og selvfølgelig få adgang til din madbillet.

Gå ind på siden håndværkermesse.dk via din smartphone, så er du godt i gang.

Messen afholdes i Brøndby Hallen:

Tirsdag d. 24. september kl. 11.00 – 18.00,

onsdag d. 25. september kl. 11.00 – 18.00,

torsdag d. 26. september kl. 11.00 – 18.00,

fredag d. 27. september kl. 10.00 – 16.00.

Du kan betale kontant, med kreditkort eller via din normale konto hos Carl Ras. Skal man handle på konto, skal man medbringe foto-ID.

Kilde: Carl Ras

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+