Powertools

 

Foto: PR
Foto: PR

Det mest alsidige bore/skruesystem

Foto: PR
Foto: PR
 

Få hele pakken med Bosch FlexiClick-systemet, der kommer med fire forskellige typer forsatser og en tilhørende 18V akku-bore/skruemaskine, så du kan klare stort set alle pladsens skrue/bore jobs med ét værktøj.

Systemet omfatter bore-/skruemaskinen GSR 18 V-EC FC2 Professional og den tilhørende borepatron-, kantskruehoved- og vinkelborepatronforsats samt en helt unik borehammerforsats, som Bosch endnu er de første til at have lanceret.

FlexiClick-systemet gør det samtidig muligt at justere forsatserne, mens de sidder på selve bore/skruemaskinen.


Bosch FlexiClick bore/skruemaskine.

Model: Bosch GSR 18V-EC FC2 Professional.

 

Lad hammeren lede vejen

Foto: PR
Foto: PR
 

Rystelserne gennem krop og sjæl er blevet mindre og ydeevnen blevet større i en ny batteridrevet M28 SDS-plus kombihammer fra Milwaukee. Et nyt batteri med den nyeste lithium-teknologi giver en driftstid på helt op til 183 minutter ved kontinuerlig daglig brug, og op til 20 procent mere kraft i bæstet. Vibrationsniveauet er lavt i den nye hammer, grundet et dobbelt anti-vibrationshåndtag og en sikkerhedskobling, der beskytter dig og værktøjet, hvis boret køres fast.

Og ydelsen? Den kan ingen anden nuværende hammer i samme klasse matche.

Milwaukee 28V kombihammer.

Model: Milwaukee M28 CHPX kombihammer.

 

Lennart Damsbo-Andersen er en af de få politkere i Folketinget, der har et svendebrev.  Foto: FT Håndværkeren Folketingets gør det selv-mand  

 

Så er lovkravet i vinkel

Foto: PR
Foto: PR

Fra 2016 bliver det lovkrav med nulstrømafbryder på alle vinkelslibere, så hvorfor ikke komme lovens lange arm lidt i forkøbet med denne 1200W vinkelsliber fra DeWalt. Et lækkert smalt greb giver dig bedre komfort og bevægelighed, og et støvudblæsningssystem fjerner størstedelen af støvet fra luften, som passerer hen over motoren, så sporing og nedslidning undgås.

Et nyt forbedret skærmdesign giver mulighed for montering, justering og demontering let og elegant uden brug af værktøj. Så kan du koncentrere dig om at skære igennem på pladsen.

DeWalt 230V Vinkelsliber.
Model: DWE4217.

 

Når det skal gå tjept

Foto: PR
Foto: PR
 

Skal sømmene skydes i med lynende hastighed, uden at armene svigter undervejs, eller ryggen gør ondt, når du kommer hjem på sofaen? Så tag et kig nærmere på Tjeps nye 4” High Pressure sømpistol, der lover at være den mest kompakte 4” sømpistol, som du finder på markedet. Den kan skyde med både almindelige GF (fuldhoved) og GR (D-hoved)-søm, og så er den helt op til 28 procent lettere end en almindelig 34/105-model.

Tjep High Pressure sømpistol.

Model: Tjep GRF 34/100 HP sømpistol.

 

Den Blå Planet rummer syv mio. liter vand, så der er nok ruder at pudse for akvariets erhvervsdykkere. Foto: Heidi Skibsted Håndværkeren 'Nøglekort er vores vigtigste værktøj'  

 

Sæt gipspladerne til vægs

Foto: PR
Foto: PR
 

Jobbet på pladsen skal efterhånden gøres hurtigere og hurtigere, og det kan være svært at lave et godt stykke arbejde uden det rigtige værktøj. Arbejder du ofte med opsætning af gipsplader, er DeWalt's nye akku-gipsskruemaskine til gengæld lige noget for dig.

 Maskinen er en af de letteste og mest kompakte, du finder på markedet, så du ikke bliver træt i armene efter en halv time. Forsatsen anvender de fleste typer båndede skruer, og den leveres også med kegleformet næse, så du kan arbejde med den på byggepladser, hvor der ikke findes båndede skruer.

DeWalt 18V XR kulløs gipsskruemaskine.

Model: DCF620D2K.

1 af 2 
2 af 2 Foto: PR