Annoncørbetalt indhold European Tech Group Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Stort byggemarked afslører: Her er de 3 mest populære varer

Efterspørgslen på sikkerhed og komfort har aldrig været højere end i dag hos Danmarks største byggemarked, STARK.

Annonce:

Der var måske en gang, hvor billigt arbejdstøj, sikkerhedssko og værktøj var populært blandt danske håndværkere og deres mestre. Men den tid er forbi nu, hvilket betyder, at efterspørgslen på de dyrere produkter i bedre kvalitet aldrig har været større.

Det fortæller kategorichef for beklædning og personlige værnemidler hos STARK, Morten Rønnow, der uddyber, at de internt i byggemarkedskæden har besluttet sig for, at de hellere vil tilbyde bedre kvalitet end at slå sig op på lave priser.

En strategi, der på den korte bane måske kan koste nogle kunder, men som de hos landets største byggemarked langsigtet tror på bedst kan betale sig

-Hele vores intention for at være i markedet handler om at kunne levere det bedste til håndværkerne, fortæller Morten Rønnow og uddyber, at kvalitet heller ikke nødvendigvis er det dyreste i længden.

-Når du køber noget værktøj eller et par ordentlige arbejdssko, så koster de lidt mere, ja, men de holder også længere, siger han.

Foto: STARK
Foto: STARK
 

Manden holder længere

Og en ting er, at udstyret holder lidt længere, noget andet er, at det også gælder for manden, der bruger det, understreger Morten Rønnow. Og det er netop det afgørende element i STARKS beslutning om at satse på kvalitet og mærkevarer over lavprisprodukter.

-Håndværkerne og virksomhederne ved efterhånden godt, at vi sælger god kvalitet. Og det kan godt betale sig for dem at bruge ekstra penge på sko, tøj og udstyr, forklarer Morten Rønnow og uddyber:

-I bund og grund handler det nemlig om øget komfort, der er lig med mindre slitage, færre sygedage og i sidste ende et længere liv på arbejdsmarkedet.

Han understreger sin pointe ved at fremhæve det mærke af sikkerhedssko, som STARK sælger flest af. Airtox hedder de, og de er ikke de billigste på markedet. Til gengæld er de ifølge kategorichefen de bedste.

-Man siger, at håndværkere kun har to sæt tøj. Deres arbejdstøj og deres sengetøj. De går i deres arbejdstøj utroligt mange timer, og hvis deres sko ikke er i orden, får de ødelagt deres fødder, siger han.

Foto: Airtox
Foto: Airtox
 

Nordiske fødder
I eksemplet med arbejdssko er det vigtigt, at de ligesom en løbesko er lavet af et stødabsorberende materiale og passer til den nordiske fodtype, der i gennemsnit er bredere end i Sydeuropa.

Nogle skomærker laver nemlig en one size fits all til hele det europæiske marked, men det duer ikke, siger Morten Rønnow.

-En arbejdssko skal være tilpasset vores fodtyper, så den slider mindst muligt på kroppen. Derudover skal den give ordentlig aflastning på knæ og ryg i forhold til stødabsorbering og trygaflastning. Ellers får man hurtigt trætte fødder og bliver slidt ned, siger han.

STARKs fokus på kvalitet gælder ikke kun i garderoben. Også på el-værktøj har de taget en beslutning om kun at føre de tre førende premium-mærker DeWalt, Mikita og Bosch.

-En håndværker har ikke tid til, at udstyret går i stykker midt i arbejdstiden, eller at det løber tør for strøm. Derfor har vi kun det bedste, forklarer Morten Rønnow.

De mest populære varer

Men hvad er egentligt de mest efterspurgte varer hos STARK, når det kommer til beklædning og personlige værnemidler? Det, som håndværkerne bare ikke kan leve uden?

-Udover sikkerhedssko fra Airtox er svaret arbejdsbukser med stretch, såmænd, afslører Morten Rønnow.

 

Nøjagtigt som det er mode for tiden for streetwear, så vil håndværkerne gerne have bukser med høj komfort, som de kan bevæge sig i mange timer om dagen, hvor de ofte skal bevæge sig rundt på uvejsomme byggepladser, stilladser osv., forklarer han.

Den tredje og sidste ting, der hitter for alvor lige nu hos byggemarkedet, er arbejdshandsker i genbrugsmaterialer.

-Det er et stort hit hos især virksomhederne, der som mange andre har fokus på miljø og genbrug. Og så er håndværkerne også glade for at have dem på, slutter Morten Rønnow.

Dette er en annoncørbetalt artikel skrevet af Ekstra Bladets kommercielle journalister i samarbejde med European Tech Group

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Har dansk spiontjeneste ofret sin mand?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: