Annonce:
Annonce:

Top 10: Den solide håndværkermobil lever stadig i bedste velgående

Trods stor dominans fra de populære iPhones er det en håndværkermobil, der topper listen over de mest populære erhvervsmobiler

Håndværkermobilen Samsung Galaxy Xcover3, som er ekstra robust, topper listen over de mest solgte erhvervsmobiler, viser tal fra TDC Erhverv. Foto: Samsung
Håndværkermobilen Samsung Galaxy Xcover3, som er ekstra robust, topper listen over de mest solgte erhvervsmobiler, viser tal fra TDC Erhverv. Foto: Samsung
Annonce:

Apple regerer mobilmarkedet i Danmark.

Det er ikke anderledes på erhvervsmarkedet, men her er der til gengæld én telefon, der er smuttet uden om de populære iPhones og er hoppet ind på en førsteplads over de mest populære mobiler i dansk erhvervsliv: Håndværkermobilen.

Det viser en opgørelse fra TDC Erhverv.

Teleselskabet har 750.000 erhvervsmobilkunder, og de 15 TDC Erhvervscentre har kigget på mobilsalget og fundet de 10 mest solgte mobiler i det forgangne år. Topscoreren er håndværkernes favorittelefon fra Samsung: En Xcover3, som er ekstra robust bygget.

Annonce:

Robust håndværkermobil
- Det er måske lidt overraskende – og så alligevel ikke. Vi har rigtig mange kunder blandt små og mellemstore virksomheder. Det dækker også over en lang række håndværksvirksomheder, og kravene til en mobiltelefon er bare lidt anderledes, når man står på en tagryg, end når man sidder på kontoret ved pc’en, fortæller Marina Lønning, der er koncerndirektør i TDC Erhverv.

- Samsung Xcover 3 er en rendyrket, IP67-certificeret håndværkertelefon, der er bygget til at holde til det hårde liv på byggepladsen. Den har også et andet prispunkt end en iPhone og bliver derfor solgt i meget store tal over hele landet, forklarer Marina Lønning.

Hyundai H350 er ny på den gamle måde

Overlegne iPhone
Med otte ud af ti pladser er erhvervslivet i øvrigt domineret af iPhones.

På listen finder vi iPhone 5, 6 og 7 og modeller med lige fra 16 til 128 GB lagerplads.

- Det er til gengæld ikke overraskende overhovedet. Apples mobiler er ekstremt populære i Danmark, og det man gerne vil have privat. Så når vi og vores kunder giver deres medarbejdere mulighed for at vælge, så er det iPhones, de kigger efter, siger Marina Lønning.

Annonce:

Doro stikker ud
Ud over listens førsteplads står der stort set iPhones på det hele. På listens 9. plads har der dog sneget sig en helt anden model ind. Nemlig en Doro PhoneEasy 530X, og i modsætning til de øvrige er det en helt traditionel mobil med tastatur.

- Doro PhoneEasy 530X er med på de offentlige SKI-aftaler (Staten og Kommunernes Indkøbsservice), som erhvervscentrene er storleverandør til. Derfor rykker den også i top-10, lyder forklaringen fra TDC-direktøren.

Top 10 over solgte mobiler i TDC Erhvervscenter i 2016

Samsung Galaxy Xcover 3

iPhone 6S, 64GB

iPhone 7, 128GB

iPhone 6, 16GB

iPhone 6S, 16GB

iPhone 5S, 16GB

iPhone 6S, 128GB

iPhone 7, 32GB

Doro PhoneEasy 530X, Stål/Sort

iPhone 6s, 32gb

Kilde: TDC Erhverv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: