Vild appetit: Er du Danmarks næste pølsekonge?

Kan du spise hotdogs med lynets hast? Så er denne konkurrence noget for dig – Steff Houlberg afholder i denne måned kvalifikationsrunden til DM i Hotdogspisning

Den tredobbelte vinder, Ruben Mikkelsen, slugte sidste år 31 hotdogs på et kvarter. (Foto: PR)
Den tredobbelte vinder, Ruben Mikkelsen, slugte sidste år 31 hotdogs på et kvarter. (Foto: PR)

Sommersæsonen byder på mange store events. Nogle glæder sig måske til OL i Brasiliens Rio de Janeiro, mens andre sidder limet til skærmen under Tour de France eller EM i fodbold.

Her er en konkurrence, du selv kan 'sætte tænderne i'.

Steff Houlberg afholder nemlig i denne måned kvalifikationsrunden til deres DM i Hotdogspisning, skriver pølseproducenten i en pressemeddelelse.

Og det er ganske let at deltage. Smider du en hundredelap på disken ved en af de 41 deltagende Steff's Place-vogne, kan du i et kvarter få lov til at spise hotdogs, til du sprænger.

Spiser du nok hotdogs inden for de 15 minutter til at lande i top ti på landsplan, er du med i finalen, hvor du dyster om titlen som 'hotdogkonge'.

Finalen afholdes den 3. juni på Gammel Torv i Aalborg.

Fede pølsepræmier
Hotdogkongen går hverken tommavet eller tomhændet hjem. Førstepræmien er nemlig et 20.000 kroners rejsegavekort.

Men vil du have kløerne i førstepræmien, skal du slå den tredobbelte pølsekonge, Ruben Mikkelsen, der igen i år stiller op efter sine 31 hotdogs på et kvarter til sidste års finale. Han har ikke noget imod at give et godt råd med på vejen til andre:

- Jeg har næsten ikke spist hotdogs i træningen. I stedet har jeg spist en masse andre fødevarer som for eksempel salat. Men når jeg træner, går jeg altid efter at spise tre kilo mad på én gang, forklarede han efter sin seneste sejr.

Kan man ikke hamle op med pølsekongen, kan de lokale pølseprinser dog stadig snige en præmie med hjem, for der er blandt andet også et weekendophold på spil for de lokale vindere.

Og så kan man også trøste sig med, at de 100 kroner går til et godt formål. I år går pengene til Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg.

Så stor bliver Danmarks nye super-arena