Vis os dit varerum: 'Det helt klart bedste ved bilen er lofthøjden'

 

Foto: Frederik Tillitz
Foto: Frederik Tillitz

Allan Leed startede Allan's Fliser tilbage i 2011. Han har i øjeblikket to ansatte i firmaet, der laver alle former for murerarbejde, men specialiserer sig i fliser. Hovedkvarteret ligger i Humlebæk lidt syd for Helsingør, og bilen, Allan Leed bruger i daglige sit arbejde, er en Fiat Ducato varebil fra 2017, som han har haft, siden den var ny. Han har selv stået for indretningen af varerummet.

Foto: Frederik Tillitz
Foto: Frederik Tillitz

Hvem: Allan Leed, 33 år

Hvad: Ejer af Allan´s Fliser

Hvor: Humlebæk

Vis os dit varerum, mester!

  • Et læ under regnbygen, en behagelig siddeplads i frokostpausen og et sted til alt det, man lige skal bruge. Varerummet spiller så stor en rolle i mange håndværkeres hverdag, at de hurtigt kan komme til at afspejle deres ejere på den ene eller anden måde.
  • Allan Leeds' varerum er det seneste, som Ekstra Bladet Håndværkeren har besøgt i en serie om håndværkerens rullende værksted.
  • Skiller dit varerum sig lidt ud fra det gængse, eller kender du et, der gør, så skriv til: mathias@mediamovers.dk

--------- SPLIT ELEMENT ---------

1. - Jeg købte bilen for halvandet år siden, og det tog mig en lørdag formiddag at lave hylderne og indrette varerummet så det passede lige til mit behov, siger Allan Leed.

2. - Jeg har selv indrettet alle reolerne. Skåret til og lavet det sådan, at alt er nemt at få fat i, når jeg skal bruge det. Jeg har sorteret det sådan, at el-værktøj og skruemaskiner ligger i system på øverste hylde, siger Allan Leed.

3. - Det helt klart bedste ved bilen er lofthøjden. Det er jo perfekt, at man kan stå op. Jeg har haft mange lave biler, og det er noget møg. Har man én gang haft en høj bil, så går man aldrig tilbage igen. Jeg kan nemt nå alt oppe på de øverste hylder, siger Allan Leed.

4. - Jeg har selv sat lyset op i loftet af bilen. Det er nogle billige LED-lamper, jeg har sat op, og så lyser de op i varerummet. Det er rigtig godt i de her mørke tider, siger Allan Leed.

5. - Piskeriset er det, jeg bruger allermest. Den kan jeg ikke leve uden, for jeg blander alt med den. Mørtel, beton og microcement. Så det giver mening at have den hængende yderst, siger Allan Leed.