Würth åbner ny butik på Lolland-Falster

Femern Bælt-tunnelen og mange års godt samarbejde med lokale håndværkere får Würth Danmark til at åbne en butik for professionelle håndværkere i Rødby

Nick Lehd Kondrup (t.v.) vil være det ansigt, som kunderne oftest møder i hverdagen i Rødby, mens Kim Bo Poulsen (t.h.) har ledelsesansvaret for den nye butik. Foto: Würth
Nick Lehd Kondrup (t.v.) vil være det ansigt, som kunderne oftest møder i hverdagen i Rødby, mens Kim Bo Poulsen (t.h.) har ledelsesansvaret for den nye butik. Foto: Würth

Hos Würth Danmark har man sat et mål om, at alle i løbet af nogle få år skal kunne nå i en Würth butik inden for 20 minutter, uanset hvor i Danmark man befinder sig.

Lolland-Falster er et af de områder, hvor der er et stykke til at nå dette mål, men det bliver der ændret på nu.

Würth åbner nemlig ny butik for professionelle håndværkere i Rødby.

Det oplyser Würth i en pressemeddelelse.

Der er flere grunde til, hvorfor tiden nu er moden til at åbne en Würth-butik i området.

Byggeriet af Femern Bælt-tunnelen og mange års godt samarbejde med de lokale håndværkere på Lolland-Falster gør, at Würth Danmark nu vurderer, at det kan betale sig at åbne en butik i området.

– Som leverandør af byggeartikler er det klart, at vi finder de store byggeprojekter interessante, siger Rune Liljeroth, kædechef i Würth, i pressemeddelelsen.

– Derfor har vi også fulgt planerne for byggeriet af Femern Bælt-tunnelen tæt de seneste fire-fem år, og nu vurderer vi, at tiden til en Würth-butik i Rødby er rigtig.

- Vi har igennem mange år haft et tæt samarbejde med rigtig mange håndværkere på Lolland-Falster, som i dag serviceres af vores kørende sælgere, og med det tempo, tingene kører i lige nu, så skylder vi dem at sørge for, at det er hurtigt og nemt for dem at få fat i vores produkter, når de har brug for dem her og nu, siger han.

– Vi har muligheden
I den nye butik i Rødby vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths produktprogram, heriblandt et bredt udvalg af værktøj, befæstelse og arbejdstøj, samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

– Würths kerneforretning bygger på et tæt og mangeårigt samarbejde med små og mellemstore håndværksvirksomheder i hele Danmark. Dette samarbejde værner vi naturligvis stærkt om, og det er det, der er den primære drivkraft bag de investeringer, vi foretager i at udbygge vores butiksnet, siger Rune Liljeroth.

Han understreger, at Würths størrelse og det faktum, at de er en del af en stærk global koncern, gør, at de kan lege med, når projekterne er så store som ved Femern Bælt.

Würth Rødby får adresse på Gamle Badevej 2A, 4970 Rødby og blev formelt indviet tirsdag den 3. september.

Ud over butikken i Rødby åbner Würth i starten af 2020 også en butik i Nykøbing Falster, og de kommer dermed tættere på deres mål.

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+