Kritikere til minister: Danmark skal ud af EU

3 mod 1: Ekstra Bladet er på vælgernes side. Derfor giver vi jer ordet. I alle hverdage under valgkampen udfordrer to vælgere en politiker. Og vores vært Paula Larrain er på vælgernes side. Så det bliver '3 mod 1'

Her kan du se det fulde '3 mod 1'-program

Vil du udfordre en politiker på et politisk emne? Så skriv til daat@eb.dk

For et år siden var det valget til Europaparlamentet, der fyldte det meste i det politiske landskab i Danmark.

I år har Helle Thorning, Lars Løkke og de andre nationale-politikere stjålet showet, men EU spiller alligevel en stor rolle.

Se debatten øverst i artiklen

De høje herre og kvinder fra Bruxelles har stor indflydelse på dansk politik, men det skal være slut nu ifølge David Sand og Mads Hadberg

De to EU-kritiske vælgere har udfordret udenrigsminister Martin Lidegaard til en debat om, hvorvidt Danmark skal være en del af EU eller ej.

3 mod 1 - 3. jun. 2015 - kl. 21:51 Pia kræver handling: Send flere flygtninge til Dubai

David Sand er tidligere hjemløs og mener ikke, at der kommer noget godt ud af at være medlem af den europæiske union.

- Der kommer ikke noget som helst godt nede fra EU, og samtidig misser vi en masse nærhed ved, at der bliver taget så mange beslutninger dernede fra, siger David Sand til Ekstra Bladet.

Den anden vælger, der er i studiet for at udfordre landets udenrigsminister, er Mads Hadberg - medlem af den EU-kritiske organisation ROPA. Han har heller ikke meget til overs for EU.

- EU er et bureaukratisk og elitært apparat. Samtidig er det umuligt at fastsætte en kurs for alle i Europa, da landene er meget forskellige og har forskellige vilkår. Eksempelvis er der stor forskel på arbejdsløsheden for unge i Grækenland og i Danmark.

3 mod 1

Ekstra Bladet holder med vælgerne. Derfor giver vi jer ordet. I alle hverdag under valgkampen udfordrer to vælgere en politiker. Og vores vært Paula Larrain er på vælgernes side. Så det bliver '3 mod 1'.

Har du lyst til at udfordre en politiker? Så skriv en mail til fn@eb.dk

Magnus Heunicke deltog i 3 mod 1 på Ekstra Bladet. Dansk politik - 2. jun. 2015 - kl. 14:04 Transportminister til pendlere: I får det ikke billigere

Dansk politik - 1. jun. 2015 - kl. 15:56 Utilfreds lærer: Kom ud i virkeligheden, Bertel!

Følg debatten herover

101 kommentarer
Vis kommentarer