Brøndbys Bond-babe

Jeg er smuk nok til James Bond, mener 19-årige Tatania Johnson. Ekstra Bladets journalist er ikke sen til at bakke hende op

Jeg elsker at være smuk og udstille det, og jeg gør altid meget ud af mig selv.
Jeg elsker at være smuk og udstille det, og jeg gør altid meget ud af mig selv.
Machos babe-reporter måtte droppe alle journalistiske grundregler og love denne uges Ekstrababe ikke at skrive noget, der kunne gøre hendes kæreste sur. Men derfor kan der jo godt lige nævnes bitterhed og frustration over, at denne – sikkert vældig rare gut – har sat kløerne i et af landets ypperste talenter.

For der kan ikke være tvivl om, at 19-årige Tatania Johnson må være god til det, hun gør. Hver torsdag, fredag og lørdag danser hun røven af led på podier og scener rundt om på landets diskoteker som showdanser. Og den megen motion har udstyret Tatania med en krop af de bedre. Samtidig kan hun godt lide at gøre noget ud af sit udseende, hvilket tilsammen skaber en glimrende kombination.

– Jeg elsker at være smuk og udstille det, og jeg gør altid meget ud af mig selv, både når det kommer til hår, tøj og makeup. Det giver en dejlig positiv respons fra andre mennesker, fortæller Tatania, som egentlig skulle have heddet Tatiana, men noget gik galt med dåbsattesten.

Måske var det sprogproblemer mellem hendes engelske far og danske mor.

Veltrænede mænd
Problemet med kvinder, der godt kan lide at passe på deres krop og udseende, er, at de ofte forventer det samme fra det modsatte køn.

– De skal være smukke og veltrænede. Mænd skal også gøre noget ud af sig selv, hævder hun.

Hvad er der nu i vejen med lidt bildæk og skægstubbe?

Men der skal nok snart noget ekstraordinært til, hvis du skal tæt på den unge kvinde, der har bosat sig i Brøndby med kæresten.

Drømmer om Bond
Hun drømmer nemlig om en køretur med Daniel Craig.

– Jeg elsker James Bond og Bond-pigerne. Jeg vil også gerne selv være det på et tidspunkt og mener da klart, jeg er smuk nok til det, griner hun.

Først venter dog en øget satsning på modelkarrieren.

– Jeg har taget nogle kurser, hvor man lærer at vise de rigtige udtryk, så jeg leger lidt med tanken om at gøre noget mere ved modeltingen. Det har været rigtig sjovt.

Det er vi glade for.
1 af 3 Mænd skal også gøre noget ud af sig selv, lyder den kontante melding fra Tatania.
2 af 3 De skal være smukke og veltrænede, er de få krav, Tatiana har til sine mænd.
3 af 3 Jeg elsker at være smuk og udstille det, og jeg gør altid meget ud af mig selv.
0 kommentarer
Vis kommentarer