TV: Masser af tårer og kys

Den 24-årtige stripper Michella måtte forlade Big Brother, men fik uddelt masser af kys til sin pige-kæreste da hun kom ud

Michella var grædefærdig da hun kom ud fra huset. (Foto: Mogens Flindt)
Michella var grædefærdig da hun kom ud fra huset. (Foto: Mogens Flindt)

Der var masser af tårer, men også kys i lange baner, da 24-årige Michella, i kamp med den 19-årige rødtop Amanda, blev stemt ud af Big Brother huset.

Efter at have været inde i huset i tæt ved tre hele måneder, blev det søndag aften til endestationen for Michella.

Men ærgelsen over at være stemt ud så tæt på finalen, og dermed miste kampen om den halve million, blev afløst af glæde, da Michella i studiet blev mødt af sin kæreste, samt den nærmeste familie med mor Annette i spidsen.

Om udstemningen siger hun:

- Amanda og jeg er rigtig forskellige. At seerne hellere vil se på en type som hende, det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg har en bitter følelse og jeg er rigtig dårlig til at tabe. Det var jo mine planer at vinde og så står jeg jo nu, og mangler den halve million, siger Michella, der dog håber, at opholdet i huset har givet hende lidt mere opmærksomhed. Mine planer er nu, at jeg skal give en masse kærlighed til dem jeg elsker, og så må vi se hvad tiden bringer.

Michella fik under sit ophold besøg af sin lesbiske kæreste, den 20-årige Devine, og det gav lidt jalousi hos de andre beboere ligesom seerne kunne følge med i mødet mellem de to.

- Jeg har det helt fint med, at folk kunne følge med. Det var jo vores kærlighed, og at de øvrige beboere måske fik ondt i røven over det, kan jeg slet ikke tage mig af, siger Michella.

På spørgsmålet, om Michella kunne finde på at deltage i andre reality-programmer siger hun:

- Jeg vil ikke udelukke, at jeg kunne finde på at være med i endnu et program, hvis det er noget jeg kan blive udfordret i, slutter Michella, der bl.a. har deltaget i programmet Singleliv.

1 af 3 Der var trøstende kys fra kæresten Devine. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Michella måtte tørre tårerne bort, da hun kom ud til Marie Egede i studiet. (Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Michella var grædefærdig da hun kom ud fra huset. (Foto: Mogens Flindt)
0 kommentarer
Vis kommentarer