TV: Så meget kan du tjene på din børneopsparing

Når børneopsparingen først er oprettet, er det nok de færreste, der holder øje med, om renten nu også er god nok. Det er dumt, for der er tusindevis af ekstra kroner at tjene ved en lidt højere rente

Der er virkelig mange ekstra gode, danske kroner til børnene, når de bliver store, hvis man får en bedre rente på børneopsparingen. Henrik og Nina Nelby fra Frederiksund oprettede en børneopsparing, da Thilde for snart tre år siden blev født.

For seks uger siden kom Ludvig til verden, og hvis familien fortsætter med dens nuværende børneopsparing, står børnene med lidt over 87.000 kroner, når de fylder 18 år.

Se også: TV: Sådan sparer du en formue på dit boliglån

Men det beløb kan blive markant højere, hvis familien følger prisportalen mybankers råd og skifter fra Jyske Bank til Basisbank og en efterfølgende højere rente.

- Der er kæmpe forskel, det må man nok sige. Jeg havde nok ikke regnet med, det var så meget, siger en overrasket Henrik Nelby i Ekstra Bladets tv-program Boksen.

Direktør i mybanker.dk John Norden forklarer, at nogle banker har specialiseret sig i gode renter på børneopsparing:

- Disse banker ser jo dette her som fremtidige kunder. Da en børneopsparing kan køre op til, de er 21 år, så det kan faktisk blive til rigtigt mange penge, hvis man lige ser sig for.

Se hvor mange flere penge familien Nelby kan give til deres børn tv-klippet lige over denne artikel. Hvis du har lyst til at spare eller tjene penge på din privatøkonomi, så kontakt mybanker.dk på pj@mybanker.dk.

Læs mere om børneopsparing her

0 kommentarer
Vis kommentarer