Lina Rafn: Jeg blev så træt af at være synlig

DANS MED DE KENDTE: 'X Factor'-dommeren blev så træt af hele mediemøllen sidst hun var med i 'X Factor', at hun ikke troede, at hun ville sige ja igen

Lina Rafn havde ikke troet, at hun ville sige ja til at være med i en ny omgang 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)
Lina Rafn havde ikke troet, at hun ville sige ja til at være med i en ny omgang 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt)

Se Lina Rafn i klippet herover artiklen
__________________________________

Lina Rafn er en travl kvinde for tiden. Ikke nok med at hun skal få sine deltagere i 'X Factor' til at blive så gode som overhovedet muligt over de næste uger, så skal hun også samtidig tale med medierne hele tiden - og nå ja, der skal selvfølgelig også være tid til familien derhjemme.

Efter de første to sæsoner af 'X Factor', hvor hun også var dommer, havde hun fået nok - og hun troede faktisk ikke, at hun ville sige ja igen.

- Jeg blev simpelthen så træt af at være synlig, afslører hun i Dan Rachlins talkshow 'Dans med de kendte', som du kan se over artiklen.

Se også: Thomas tog grupperne: - Jeg er jo diplomat

Her fortæller hun, at opmærksomheden ikke er så overvældende for hendes nærmeste venner og familie, men at dem lige lidt længere ude bliver ramt hårdt af, at hun er meget på.

- Dem i første led bliver ikke så påvirket af det, men dem i andet led, som for eksempel Paws (Linas Infernal-makker, red.) søsters børn, skal stå til ansvar for alt, hvad der bliver skrevet om mig, når de er i skole. Og min fars kollegaer. Der er det rigtig hårdt. Virkeligheden er jo, at alt hvad jeg siger, vil blive udlagt som noget tredje, siger hun i programmet.

Se også: I aften fordeles rovet: Dommerne må selv bestemme

Ekstra Bladet spurgte hende efter optagelserne, hvad der så gjorde, at hun alligevel takkede ja til endnu en tur i mediemøllen.

- Da jeg sagde nej til sæson tre, var jeg gravid, så der var ikke noget at rafle om. Det er jeg ikke nu. Samtidig er mine forældre gået på pension, så det gør det også lidt nemmere. Og så har man det jo med at glemme det værste med tiden og kun tænke på det sjove, siger hun.

Se også: Blachman: - Håndbold? Er det kvindefodbold for mænd?

Samtidig vil hun også hellere gøre det nu end om to-tre år.

- Min datter fylder fire i år, og det betyder, at hun har en alder, hvor jeg stadig kan gøre det. Nu er hun så lille, at hun ikke skal stå på mål for alt, hvad jeg siger og gør. Når hun først kommer i skole, er det slut, siger Lina Rafn.

Se også: Tidligere X Factor-deltager: Jeg gik efter Blachman

Da hun gjorde fordele og ulemper op, var der i virkeligheden ikke så mange undskyldninger tilbage for at sige nej.

- Jeg var ikke gravid, jeg skulle ikke på turné eller sådan noget. Der var kun én undskyldning tilbage, og det var angsten for det hele, men den lader jeg mig aldrig styre af, og så sagde jeg ja.

Se hele 'Dans med de kendte' lige HER, hvor du også kan høre Stine Kronborg fortælle om sine nye bryster.

Se også: Blachman raser: Min tissemand skulle være klippet ud

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen