Danmarks farligste regner ikke med noget

Et ægte hattrick i mandagstræningen får ikke Nicklas Pedersen til at miste jordforbindelsen

Nicklas Pedersen og Nicklas Bendtner. Det var Pedersen, der var den skarpe ved mandagens træning, mens Bendtner ikke fik scoret. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Pedersen og Nicklas Bendtner. Det var Pedersen, der var den skarpe ved mandagens træning, mens Bendtner ikke fik scoret. (Foto: Lars Poulsen)

KOLOBRZEG (ekstrabladet.dk): Christian Eriksen og Nicklas Bendtner var på det 'forkerte' hold i spillet til to mål under EM-hodlets træning mandag. På det 'rigtige' hold lå Nicklas Pedersen på toppen - og gjorde sig meget synlig ved at score alle tre mål.

Det helt store gennembrud lader vente på sig for Køge-drengen, der via Herfølge og FC Nordsjælland er havnet i Groningen, hvor han nu skal videre fra. Og selvom Pedersen er med ved EM - scorede tre mål i mandagstræningen - er han en beskeden mand.

- Det går ok, synes jeg. Jeg gør det så godt, jeg kan. Det er jo altid fedt at score et par mål. Så jo, det var rart, siger Nicklas Pedersen, der dog ikke forventer, at hans træningsindsats ligefrem vælter Bendtner af pinden.

- Jeg er ikke særlig tæt på en startopstilling. Det kan man ikke sige. Jeg er godt nok den eneste angriber, der er her udover Bendtner. Men Nick spillede hele kampen mod Australien, så jeg går ud fra, at han spiller.

Se også:

Se også: Bendtner: Jeg vil ikke analysere van Persie

- Selvfølgelig håber jeg på at komme ind en gang imellem og få spillet lidt.

- Man håber jo altid at score det afgørende mål. Man håber at komme ind og score, og så prøver man at gøre sig mentalt klar til det. Jeg forbereder mig ligesom til enhver anden fodboldkamp, siger den 24-årige angriber, der leder efter en ny klub.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke vil snakke om min klubsituation, mens vi er her. Men EM er selvfølgelig min chance for at gøre mig interessant, siger angriberen til ekstrabladet.dk.

Hvorvidt Pedersen er på det 'rigtige' eller det 'forkerte' hold i tirsdagstræningen melder historien ikke noget om. Morten Olsen lukkede tirsdag træningen efter blot et kvarter.

Se også:

Se også: Så er der lukket: 'Derfor er vi hemmelige'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen