Nicklas P: Skal genfinde glæden ved fodbold

Angriberen håber, at han kommer væk fra Groningen i dette transfervindue. Vil fortsætte karrieren et sted, hvor spillet er mere aggresivt

Nicklas Pedersen leder efter en ny klub. Hvis Morten Olsen udtager ham til EM-truppen, får han rig mulighed for at vise sig frem for mulige bejlere. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Pedersen leder efter en ny klub. Hvis Morten Olsen udtager ham til EM-truppen, får han rig mulighed for at vise sig frem for mulige bejlere. (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg skal genfinde glæden ved fodbold, og det gør jeg på et hold, hvor vi ikke kun rører bolden, når vi forsvarer, siger Nicklas Pedersen til Ekstra Bladet.

Han har ikke følt sig tilpas med den meget defensive spillestil, Groningen har stået for i denne sæson, og begyndte allerede at tænke på klubskifte for et år siden.

Han vil dog ikke løfte på sløret for hvilke klubber, der har vist interesse, men lægger stor vægt på spillestilen.

- Det betyder som sådan ikke så meget, hvor jeg spiller, nu skal jeg bare ud og finde en klub, hvor jeg bliver brugt mere agressivt og fremadrettet. Jeg vil ikke løbe og lege forsvarer nede omkring eget felt, så det har da også fået mig til at kigge efter andre muligheder, siger han.

EM 2012 - 16. maj. 2012 - kl. 11:32 Morten Olsen lader tre EM-pladser stå åbne EM 2012 - 16. maj. 2012 - kl. 11:32 Morten Olsen lader tre EM-pladser stå åbne

Det kom overhovedet ikke bag på Nicklas Pedersen, da FC Groningen i morges meldte ud på deres hjemmeside, at danskeren var til salg.

- Vi har haft en løbende dialog omkring det. Jeg ville gerne væk allerede for et år siden, så det passer mig fint, at vi nu er blevet enige, siger Nicklas Pedersen.

Glæder sig til at komme videre
Nicklas Pedersen er i disse dage under Morten Olsens lup på landsholdets træningsanlæg i Helsingør, hvor der bliver vejet for og imod, om angriberen skal have en af de tre åbne pladser i truppen, og en slutrunde er vel altid god at have med i bagagen, når man skal forhandle kontrakt i en ny klub.

- Det betyder meget for mig at være på landsholdet og komme med til denne slutrunde, der er jo ikke nogen tvivl om, at det er et godt udstillingsvindue, siger Nicklas Pedersen.

Se også: Morten Olsen har et angrebsproblem Se også: Morten Olsen har et angrebsproblem

- Jeg har det godt med, at jeg er blevet sat til salg i Groningen. Jeg vil gerne prøve noget nyt, og der er et år tilbage af min kontrakt, så det er også det rigtige tidspunkt for Groningen at sælge mig, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen