Morten Olsen kræver topform af EM-spillere

Landstræner Morten Olsen ved endnu ikke, om han kan få alle sine bedste spillere med til sommerens EM

Det danske fodboldlandshold vandt fem kampe på stribe i efteråret, hvor holdet også kvalificerede sig til sommerens EM-slutrunde med sejre over blandt andre Norge og Portugal.

Det niveau satser landstræner Morten Olsen, at Danmark kan genfinde inden slutrunden i Polen og Ukraine, hvor Danmark er i pulje med Holland, Tyskland og Portugal.

L æs også:

Se også: Hør Nik & Jays EM-sang

- Selvfølgelig kan vi genfinde vores niveau. Men hvad vi lavede i efteråret, kan på sin vis være ligegyldigt nu.

- Det handler om at være i form fra den 9. til 17. juni, for hvis vi ikke finder formen i den periode, jamen så får vi en dårlig slutrunde. Længere er den ikke, siger Morten Olsen.

Se mere:

Se også: Ukraine på vej mod EM-fiasko

I efteråret var spillere som Niki Zimling, William Kvist, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner med til, at Danmark spillede noget af det bedste fodbold i lang tid. Det spil vil Morten Olsen gerne se igen.

- Det har også noget at gøre med, hvilke spillere vi har med, og hvilke spillere modstanderne har med. Jeg aner ikke, hvem Holland, Tyskland og Portugal stiller med.

- Portugal har også en del problemer lige i øjeblikket, men det kan ændre sig meget. Det eneste vi kan gøre er at krydse fingre, siger landstræneren.

Læs mere:

Se også: Bendtner: Der er så meget bullshit

Lige nu er midtbanespilleren Christian Poulsen ude med en fiberskade, og målmand Anders Lindegaard er først ved at være tilbage hos Manchester United efter en længere skadespause nu.

- Lindegaard træner og ser ud til snart at være klar. Men det kan være lige meget, hvad jeg tror på. Det er et spørgsmål om, hvad Alex Ferguson (Uniteds manager, red.) vil, og om Anders kommer til at spille eller ej.

- Det må vi afvente. Jeg forstår, at alle er interesserede, og det er glædeligt, at alle er interesserede. Men der kan opstå så mange forskellige ting.

Se også:

Se også: DBU's twitterforbud når helt til Indonesien

- Nogle af dem, der er klar nu, de kan nå at blive skadet. Så hvem Danmark er, får vi først at se den 29. maj, når vi udtager vores trup.

- Vi har lagt os fast på, at vi den 29. maj har vores endelige nettotrup på 23 spillere klar, fastslår Morten Olsen.

Danmark møder Holland i den første kamp ved EM. Det sker 9. juni.

0 kommentarer
Vis kommentarer