Ballack vil begrave strid med landstræner

Den tidligere landsholdsprofil vil gerne afslutte den årelange strid med Tysklands landstræner Joachim Löw

Michael Ballack har ikke helt opgivet EM-drømmen. (Foto: AP)
Michael Ballack har ikke helt opgivet EM-drømmen. (Foto: AP)

Michael Ballack er parat til at begrave gamle stridigheder med Tysklands landstræner Joachim Löw for at kigge fremad.

Sidste sommer fik den tidligere stjernespiller og anfører at vide af Löw, at han ikke havde nogen fremtid på landsholdet. Få måneder senere demonstrerede Ballack sin utilfredshed, da han afviste et tilbud om at få en afskedskamp mod Brasilien.

- I fodbold skal man aldrig sige aldrig. Tiden læger alle sår, og jeg kan gøre rede for mine handlinger. Vi kan godt lægge bestemte ting bag os, siger Ballack til tv-stationen Sport1.

Löw har fortalt, at han agter at tale med sin gamle anfører før sommerens EM, og Ballack fortæller, at konflikten kan blive løst med et simpelt håndtryk.

- Måske har vi set forskelligt på tingene. Man vil altid blive uenige om nogle ting, men så må man række hånden frem og komme videre, siger han.

35-årige Ballack har levet en omtumlet tilværelse på det tyske landshold og på få år gået fra at være en stor profil til ingenting.

Midtbanespilleren var Tysklands store stjerne i forbindelse med VM på hjemmebane i 2006, hvor tyskerne vandt bronze. To år senere førte han også landsholdet frem til finalen ved EM i Østrig og Schweiz.

I efteråret 2008 begyndte problemerne, da han kritiserede Joachim Löw for ikke at støtte de ældre landsholdsspillere nok, da træneren satte Torsten Frings af holdet. Uenigheden blev dog løst på et møde i Frankfurt.

En ankelskade betød, at Ballack måtte melde afbud til VM i 2010, hvor Philipp Lahm overtog anførerbindet, og bagefter fortalte Bayern München-spilleren, at han agtede at beholde det.

0 kommentarer
Vis kommentarer