Peter Bonde: Forældre træffer valg for deres børn

Morten Olsens assistent forstår ikke balladen omkring DBU's og landstrænerens spillercensur

- Det er et valg, man træffer som træner. Forældre træffer også valg for deres børn.

Således forholder Peter Bonde, der er landstræner Morten Olsens assistent, sig til hele balladen omkring Twitter- og Facebook-forbuddet på det danske fodboldlandshold.

- Morten er ansvarlig, og han træffer også valg for, hvornår man må bruge mobiltelefoner, hvornår man går i seng, og hvornår man spiser. De er på arbejde og får rigtig mange penge for det og skal levere en indsats, som hele nationen kan være tilfreds med. Sådan er sport på højeste niveau - der er ting, man kan og ting, man ikke så godt kan, fortæller Peter Bonde til dr.dk.

Læs også:

Se også: DBU lyver om Twitter-forbud

Forbuddet mod de sociale medier, har i følge DBU's pressechef Lars Berendt været siden 'Internettet kom frem'.

Det er dog ikke alle spillere, der er enige i forbuddet. Tidligere på dagen var målmand Thomas Sørensen uenig, men efter hvad der lugter af en 'kammeratlig samtale' med Lars Berendt, havde piben fået en noget anden lyd.

Se mere:

Se også: Niklas Landin: Twitter-forbud er lidt plat

- Der var en tid, hvor vi levede uden twitter, og det kan vi ogsaa under EM. Facebookside og daglig kontakt med pressen bringer alle taet paa, skrev Thomas Sørensen efterfølgende på Twitter.

Nicklas Bendtner kom også med kritik af beslutningen, og han har endnu ikke modificeret sine udtalelser.

- At de vælger at lukke ned for Twitter, det er ærgerligt, qua at det er manges talerør og ens personlige måde at kommunikere ud på. Men man må respektere beslutningen, sagde Nicklas Bendtner til TV2 Sporten

0 kommentarer
Vis kommentarer