Bendtner uenig med DBU og Morten Olsen

Landsholdsstjernen Nicklas Bendtner er ikke enig med landstræneren om at forbyde brugen afTwitter og Facebook

Nicklas Bendtner er ikke enig med DBU og landstræneren om Twitter-forbuddet i landsholdslejren. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner er ikke enig med DBU og landstræneren om Twitter-forbuddet i landsholdslejren. (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg er ikke enig, men jeg respekterer deres beslutninger. Som de sagde, så handler det om at spille fodbold og vinde nogle kampe. At de vælger at lukke ned for Twitter, det er ærgerligt, qua at det er manges talerør og ens personlige måde at kommunikere ud på. Men man må respektere beslutningen, siger Nicklas Bendtner til TV2 Sporten.

Dermed tager den danske landsholdsangriber afstand fra den beslutning, som DBU og Morten Olsen har trukket ned over hovedet på landsholdsspillerne, når det kommer til brug af Twitter og Facebook under den forestående EM-slutrunde.

Læs også:

Se også: DBU lyver om Twitter-forbud

For Bendtner har det godt med, at han kan komme med sine personlige synspunkter efter en kamp - direkte til sine egne og landsholdets fans.

- Det er godt at kunne styre selv, hvordan man vil kunne snakke, og hvad man har lyst til at sige eller skrive efter en kamp.

Se mere:

Se også: Twitter-gate: Sørensen banket på plads

- Det ville være rart for os spillere at kommunikere nogle følelser og holdninger ud, siger Bendtner.

Lars Berendt fortalte i dag på TV2 News, at Nicklas Bendtner brød Twitter-forbuddet på landsholdet - der har eksisteret siden internettet kom frem, da han tweetede inden kampen mod Rusland.

Læs mere:

Se også: DBU: Twitter-forbud har eksisteret længe

Men sådan bliver det ikke fremover for Bendtner.

- Jeg tror, at de i stedet for at sige til os spillere: I må ikke det og det, så har det været en nemmere løsning bare at sige: Det er ikke muligt at tweete i den her omgang, siger Nicklas Bendtner.

0 kommentarer
Vis kommentarer