DBU-pressechef: Havde ingen Twitter-kontrol

DBU har ikke været opmærksom på, at flere spillere brød forbud mod Twitter under landsholdssamlinger, siger Lars Berendt

Lars Berendt vil ikke udtale som om, hvad straffen bliver for spillere, som tweeter under EM 2012 fra deres private Twitter-profiler. (Foto: Kim Agersten)
Lars Berendt vil ikke udtale som om, hvad straffen bliver for spillere, som tweeter under EM 2012 fra deres private Twitter-profiler. (Foto: Kim Agersten)

DBU meldte tidligere tirsdag ud, at de danske landsholdsspillere aldrig har tweetet under landsholdssamlinger.

Læs også:

Se også: DBU: Twitter-forbud har eksisteret længe

Men en gennemgang af de største profilers Twitter-profiler viste, at den påstand ikke har hold i virkeligheden.

Læs også:

Se også: DBU lyver om Twitter-forbud

Nu siger DBU, at når Thomas Sørensen, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner overhovedet kunne bryde landstræner Morten Olsens Twitter-forbud under landsholdssamlinger, hænger det sammen med, at der ikke har været kontrol med spillernes skriverier.

Pressechef Lars Berendt vil ikke tale med ekstrabladet.dk, men siger til nyhedsbureauet Ritzau, at DBU har ikke været opmærksom på, at det skete

Læs også:

Se også: Twitter-gate: Sørensen banket på plads

- Der har aldrig været åbnet op for brug af Twitter og Facebook, når landsholdet har været samlet, men der er heller ikke nogen, der har fulgt op på, om de gjorde det eller ej, siger Lars Berendt.

Landstræner Morten Olsen har haft spillerne i samtale om emnet tidligere på året.

- Det blev italesat på et spillermøde i februar, hvor Morten Olsen forklarede spillerne, hvad hans holdning var til det. Og der var ingen spillere, der havde indsigelser på det møde, siger Lars Berendt.

Læs også:

Se også: Elbæk kræver forklaring fra DBU om forbud

Det er sket adskillige gange i løbet af de seneste landskampe, at spillerne har skrevet beskeder på Twitter under samlinger. Og nogle af spillerne benytter mediet meget ofte.

DBU vil ikke ind på, hvad det får af konsekvenser, hvis en spiller bryder forbuddet under EM i Polen og Ukraine til sommer.

- Det er et rent hypotetisk spørgsmål, så det er der ingen grund til at komme ind på, siger Lars Berendt.

Thomas Sørensen har allerede skrevet på Twitter, at han er indstillet på at holde fingrene fra de sociale taster under EM-slutrunden.

0 kommentarer
Vis kommentarer