Twitter-gate: Sørensen banket på plads

Thomas Sørensen er klar til at give afkald på Twitter under EM i fodbold, skriver han på Twitter

Først var Thomas Sørensen imod Twitter-forbuddet, og så gik han pludselig ind for det. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Først var Thomas Sørensen imod Twitter-forbuddet, og så gik han pludselig ind for det. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Debatten om landsholdsspillernes brug af Twitter er nået Thomas Sørensen, som er en flittig bruger af det sociale medie. Og den erfarne målmand skriver nu på sin Twitter- profil, at han kan leve med forbuddet under EM-slutrunden.

- Der var en tid hvor vi levede uden twitter og det kan vi ogsaa under EM. Facebookside og daglig kontakt med pressen bringer alle taet paa, skriver Thomas Sørensen på Twitter.

Læs også:

Se også: Elbæk kræver forklaring fra DBU om forbud

Dansk Boldspil-Union (DBU) har forbudt spillerne at kommunikere via de sociale netværk under EM-slutrunden i Polen og Ukraine til sommer, og det var målmanden i første omgang imod.

- Hvis der slet ikke må siges noget, det ville være ærgerligt. Hvis man ikke kunne videregive en eller anden form for information om, hvad vi går og laver, uden at det selvfølgelig er taktik og så videre, som vi røber, sagde Thomas Sørensen til sporten.tv2.dk.

Ifølge DBU's pressechef, Lars Berendt, har spillerne altid kendt dette forbud mod brug af Twitter under samlinger i landsholdslejren.

Den besked har profiler som Thomas Sørensen og Nicklas Bendtner tilsyneladende ikke taget alvorligt. I hvert fald har de skrevet adskillige beskeder på Twitter, mens landsholdet har været samlet i løbet af det seneste år.

Læs også:

Se også: DBU lyver om Twitter-forbud

Normalt er det sådan, at spillerne kun kommunikerer med offentligheden via DBU's officielle pressemøder og således heller ikke må tale med journalister telefonisk uden for disse mødetider.

Når der alligevel er sluppet et par ord ud fra lejren, så er det sket via Twitter.

- Vi fik et par timer fri her til eftermiddag for at se familie og venner. Det er dejligt med noget fritid, før vi skal begynde at fokusere på Portugal, skrev Thomas Sørensen 8. oktober 2011.

Det var dagen efter landsholdet havde besejret Cypern 4-1, og tre dage før sejren på 2-1 over Portugal.

0 kommentarer
Vis kommentarer