Spillerdirektør: Underligt DBU-forbud

Spillerforeningens direktør Mads Øland tvivler på, at DBUs 'twitter-forbud bliver fastholdt til sommerens EM-slutrunde

Øland tror ikke på twitter-forbud (Foto: Jens Dresling)
Øland tror ikke på twitter-forbud (Foto: Jens Dresling)

Ingen brug af sociale medier til sommer. Det var udmeldingen til de danske landsholdsspillere, der skal med til sommerens EM i Polen/Ukraine, fra DBUs kommunikationschef Lars Berendt i dag.

Se også:

Se også: DBU forbyder EM-spillerne at bruge Twitter

Landsholdets målmand Thomas Sørensen var ikke helt enig i Lars Berendts udmelding, og spillerforeningens direktør Mads Øland forstår heller ikke dén udmelding.

- Det lyder mærkeligt. Selvfølgelig skal spillerne tænke sig om, det siger sig selv. Men det er en underlig udmelding. Det er jo voksne mennesker, der godt kan tænke sig om. Så jeg forstår ikke, hvorfor DBU føler behov for at sætte sådanne restriktioner op, og jeg synes bestemt ikke, at det er nødvendigt med et sådant forbud, siger spillerforeningens direktør Mads Øland til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: Sørensen uenig med DBU

- Der er jo ikke tale om spillere, som er fuldstændig urutinerede i forhold til kommunikation. De ved godt, hvordan de skal gebærde sig, og derfor tror jeg heller ikke, at et egentlig forbud mod brug af sociale medier kommer på tale til sommer.

Også på minister-niveau vil man nu kigge på DBUS forbud mod sociale medier, men spillerdirektøren tror dog, at Lars Berendts melding mere er et oplæg til debat, snarere end det er et forbud.

Se mere:

Se også: V: Minister må skride ind mod DBU-forbud

- Jeg synes mere, at den her udmelding lyder som om, det er et oplæg til, hvordan der skal kommunikeres til sommer. Det er en fin idé, som vi bakker op om, hvis det er det, det drejer sig om. Men der skal ikke skrides til censur, det vil ikke fungere, slår Øland fast.

Men Lars Berendt siger jo, at det er en aftale imellem spillere og forbund?

- Ja, og derfor undrer det mig også, for jeg har ikke hørt noget om en aftale mellem spillere og forbund. Men jeg tror nu fortsat på, at det ikke er et endeligt direktiv, men et oplæg til debatten.

0 kommentarer
Vis kommentarer