FCM-back drømmer om en EM-billet

Med Nicolai Boilesen ude af EM-kapløbet er døren lidt mere åben for FCM's Jesper Juelsgård Kristensen

Jesper Juelsgård Kristensen spillede en god kamp mod Brøndby søndag. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Jesper Juelsgård Kristensen spillede en god kamp mod Brøndby søndag. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Med EM-slutrunden i fodbold lige rundt om hjørnet er kapløbet om en billet til landstræner Morten Olsens trup for alvor i gang.

Efter Nicolai Boilesens fiberskade, der holder Ajax-spilleren ude af turen til Polen og Ukraine, er andre kandidater til venstreback-pladsen rykket frem - en af dem FC Midtjyllands Jesper Juelsgård Kristensen, som på det seneste har leveret godt på banen.

- Det er klart, at det ville være en kæmpe drøm at komme med til EM, men der er hård konkurrence og mange om buddet, siger han og fortsætter:

Fokus på FCM
- Lige nu holder jeg mit fokus her i FC Midtjylland. For overhovedet at komme i betragtning til landsholdet skal jeg vise mit værd her.

I øjeblikket ligner den tidligere FC Midtjylland-stjerne Simon Poulsen, som i dag spiller i hollandske AZ Alkmaar, et sikkert bud som den ene venstre back i den endelige trup.

Så er spørgsmålet, om Morten Olsen tager endnu en venstre back med, eller for eksempel udtager allroundspilleren Michael Silberbauer som en gardering til både midtbanen og backpladsen.

Prøver det bedste
Jesper Juelsgård Kristensen, der har spillet på samtlige U-landshold, men endnu mangler sin debut på A-landsholdet, ved ikke, hvor han står placeret i slutspurten til EM.

- Vi er måske fire-fem stykker, der kæmper om den plads på holdet. Hvor jeg står lige nu, er svært at sige. Jeg prøver at gøre mit bedste, og så må vi se til sommer, siger han.

FCM vandt søndag 2-0 ude over Brøndby i Superligaen, og i den kamp havde FCM-backen fint styr på landsholdsveteranen Dennis Rommedahl, der huserede på Brøndbys højre kant.

0 kommentarer
Vis kommentarer