Simon Poulsen giver Morten Olsen EM-ro

Med en forrygende sæson i Holland har Simon Poulsen givet landstræner Morten Olsen ro på forud for EM.

Boilesen er ude - men Simon Poulsen har vist forrygende form i Holland. (Foto: Lars Poulsen)
Boilesen er ude - men Simon Poulsen har vist forrygende form i Holland. (Foto: Lars Poulsen)

Er Simon Poulsen Danmarks svar på den tidligere Real Madrid-stjerne Roberto Carlos? Eller måske den nuværende Real Madrid-spiller Fabio Coentrao?

Landstræner Morten Olsen tør godt sammenligne Simon Poulsen som type med de to offensive venstrebacker.

Skadede Nicolai Boilesens fravær ved sommerens EM-slutrunde bekymrer ikke Morten Olsen specielt meget. I AZ Alkmaar-profilen Simon Poulsen råder fodboldlandsholdet over et sikkert kort på en position, der i flere omgange har været holdets akilleshæl.

- Simon Poulsen har været den bedste back i den hollandske turnering i denne sæson. Det er der slet ingen tvivl om. Det kommer ikke kun fra mig, men fra alle, jeg snakker med i Holland. Han har spillet forrygende, siger Morten Olsen.

Uheldige Boilesen blev i mandags ramt af den fjerde muskelskade i denne sæson. Derfor skal Morten Olsen kigge andre veje til pladsen som venstreback.

- Vi har stadig mange muligheder. Vi har Silberbauer og Simon Poulsen, som har spillet de fleste kampe i EM-kvalifikationen.

- Vi er godt besat på den position, mener landstræneren, der udtager sin EM-trup 29. maj.

Simon Poulsen har tidligere haft en lidt omtumlet tilværelse på landsholdet, hvor han er blevet udskældt for enkelte, men meget synlige bommerter som et selvmål i VM-kampen mod Holland i 2010.

- Han var måske uheldig ved det selvmål. Men det kan jo ikke nytte noget at bide sig fast i den ene fejl og så ikke kigge på, hvad han har gjort rigtigt.

- Som jeg ser det, er hans problem, at der bliver fokuseret på, hvis han laver en eller anden fejl, som andre også kunne lave. Vi skal selvfølgelig have rettet nogle ting, men sådan er det med alle spillere, siger Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer